Laadukkaat isännöintipalvelut vuosikymmenten kokemuksella

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan perustukijalka aivan yrityksen perustamisesta saakka. Kasvu yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöammattilaisen isännöintitoimistoksi kertoo osaamisestamme – ja asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöinnin asiakkaanamme saatte käyttöönne muun muassa:

  • Ammattitaitoisen taloyhtiölle nimetyn isännöintsijän
  • Taloushallinnon ja kirjanpidon asiantuntijat
  • Satojen kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntemuksen
  • Nykyaikaisen sähköisen taloyhtiöportaalin

Kiinteistötahkola on suomalaisten asumisen ja taloyhtiöiden isännöinnin asiantuntija

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa laadukasta isännöintipalvelua asiakkaillemme. Tiedämme, että isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Huolellisella paneutumisella ja korkeatasoisella työllä varmistamme, että meille uskotut tehtävät asiakkaidemme kiinteistövarallisuuden hoitamiseksi tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Korkea laatutaso varmistetaan kouluttautumisella ja valvonnalla

Laatutason säilymisen varmistamme isännöintitoimistomme henkilökunnan oikealla peruskoulutuksella, säännöllisellä ammattikoulutuksella, kokemusten vaihdolla sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain. Tämä auktorisointi varmistaa isännöintipalvelun tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Suunnittelemme isännöintipalvelut yksilöllisesti taloyhtiön tarpeiden mukaan

Isännöitsijän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin. Asunto-osakeyhtiölain määritelmän mukaan isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoitaa yhtiön päivittäistä hallintoa hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Isännöitsijän rooli ja tehtävät vaihtelevat siis asunto-osakeyhtiön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jokainen isännöintisopimus tehdään yksilöllisesti taloyhtiön tarpeiden mukaan. Hyvä isännöitsijä on pitkäjänteinen kumppani, jonka verkostot, koulutus ja kokemus varmistavat, että taloyhtiösi arki rullaa eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Ammattitaitoista isännöintiä kaikenlaisille kiinteistölle ympäri Suomen

Asuntoyhtiöiden lisäksi isännöimme kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Isännöintipalvelun lisäksi hoidamme kohteita myös laajennetulla manageerauspalvelulla. Tarjoamme myös erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Toteutamme korkealaatuista isännöintiä asunto- ja kiinteistöyhtiöille ympäri Suomen, pääosin Helsingin ja pääkaupunkiseudun (mm. Vantaa), NurmijärvenTampereenTurunJyväskylänOulunKuusamonTaivalkosken sekä Rovaniemen alueilla.

Ota rohkeasti yhteyttä paikallisiin toimistoihimme tai jätä helposti tarjouspyyntö oheisella lomakkeella!

Palvelumme

Asukkaille

Kiinteistömanageeraus

Pienille taloyhtiöille