Vakaita vuokralaisia ja parasta mahdollista vuokratuottoa

Kun haluat laittaa toimitilat vuokralle, me autamme sinua löytämään luotettavan vuokralaisen. Tarkistamme jokaisen asiakkaan luottoluokitukset sekä maksukyvyn, näin voit olla varma, että autamme valitsemme vakaan vuokranmaksajan. Huolehdimme puolestasi kokonaisuudessaan vuokrausprosessin aina näytöistä vuokrasopimusten laatimiseen ja avainten luovutukseen. Pitkän kokemuksemme ja osaamisemme avulla hinnoittelemme tilasi oikein, neuvottelemme hyvät vuokraehdot ja autamme sinua saamaan helpommin turvallista tuottoa.

Ostajia vuokratuille ja vapaille tiloille

Etsimme tilallesi tai kiinteistöllesi ostajan olipa se sitten vuokrattu tai vapaa tila tulevan omistajan omaan tai sijoituskäyttöön. Myymme niin isot kiinteistökokonaisuudet kuin pienemmät varastotkin. Vuokraus- ja isännöintiliiketoimintamme antaa yhdessä toimitilamyynnin kokemuksen kanssa meille laajan näkemyksen kohteiden hinnoitteluun ja ostajien löytämiseen.

Rakennusliikkeen ja kiinteistömanagerin välittäjäkumppani

Oikeanlainen markkinointi ja laajat verkostot ovat avainasemassa toimitilojen myyntiin ja vuokraamiseen. Sovittaessa voimme markkinoida kohteita yksinoikeudella tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Halutessanne emme mainosta kohteita, vaan teemme hiljaista markkinointia ja tarjoamme kohdetta toimitilaa etsiville asiakkaillemme.

Myytävät sijoitusasunnot

Myytävät sijoitusasunnot

Tietosuojaseloste – Isännöinti

Tietosuojaseloste – Isännöinti

Tietosuojaseloste – Välitys

Tietosuojaseloste – Välitys