Enemmän vapaa-aikaa, vähemmän riskejä ja parempaa tuottoa – sen takia vuokravälitys kannattaa

Asunnon vuokraaminen ei ole aivan helppoa: hyvien kuvien ottaminen, myyvän ilmoituksen laatiminen, asunnon markkinointi, kyselyihin vastaaminen, esittelyiden pitäminen, vuokralaisten arviointi ja niin edelleen…

Meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mistään näistä, vaan voit huoletta nostaa jalat ylös ja antaa osaavien välittäjiemme hoitaa homman! Tarjoamme vuokranantajille huolettomia palveluita asuntojen ja toimitilojen vuokraamiseen, asuntosalkun hallinnointiin sekä sijoitusasuntojen ostamiseen ja myyntiin.

Osaamisemme avullamme varmistat markkinahintaisen vuokratuoton, löydät laadukkaan vuokralaisen asuntoosi ja tärkeimpänä vapautat itsellesi aikaa harrastuksiin, perheelle tai muihin sinulle tärkeisiin asioihin. Kaiken lisäksi annamme vuokranantajalle aina vuoden takuun ja kannamme riskin vuokralaisen vaihtumisesta kesken vuoden.

Kun haluat päästä vuokrauksessa helpolla, haluat madaltaa vuokralaisen valintaan liittyviä riskejä ja saada vuokraustoiminnasta parempaa tuottoa, anna meidän hoitaa asuntosi vuokraus!

Vuokravälitys

Hinnasto ja palvelupaketit

Tutustu huolettomiin vuokranantajan ja asuntosijoittajan palvelupaketteihimme!

Vuokravälitys

Maksuton vuokra-arvio

Haluaisitko saada asiantuntijan arvion siitä, mikä olisi oikea vuokrataso kohteellesi?

Vuokravälitys

Toimipisteet ja yhteystiedot

Palvelemme pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Rovaniemen ja Kuusamon kaupungeissa sekä näiden ympäryskunnissa.

Kiinteistötahkolalla saat suosittelun arvoista palvelua

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme saavat A-luokan palvelua. Tämän takia toteutamme vuosittain asiakaskyselyn asiakkaillemme, jotta tiedämme, olemmeko tavoitteessamme onnistuneet. Yksi kyselyn kysymyksistä oli…

Suosittelisitko Kiinteistötahkolan vuokravälitystä tuttavalle? (Asteikolla 1-10)

Lopputulos oli iloksemme todella selkeä.

Jos sinäkin haluat suosittelun arvoista vuokravälitystä, älä ujostele vaan ota rohkeasti yhteyttä!

Monia hyviä syitä valita Kiinteistötahkola

Vuoden takuu

Mikäli valittu vuokralainen muuttaa pois asunnosta vuoden sisällä, etsimme uuden vuokralaisen tilalle ilman välityspalkkiota.

Vankka kokemus, varma valinta

Meillä on jo vuosikymmenten kokemus vuokravälityksestä. Vuokraamme vuosittain lähes 6000 vuokra-asuntoa yksittäisistä asunnoista aina kokonaisiin taloihin.

Apunasi alusta loppuun

Voit kysyä meiltä neuvoa koko vuokrasuhteen ajan ilman lisäkustannuksia, vaikka sopimus kestäisi 10 vuotta. Tukenasi on tarvittaessa myös kumppaninamme toimiva asianajotoimisto.

Yksi asunto tai 100 asuntoa

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia kuin myös satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille.

Pikaista palvelua

Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta.

Miksi maksaisin vuokrauksesta Kiinteistötahkolan vuokravälittäjälle?

Saat lisää aikaa ja vähemmän stressiä

Kun osaava vuokravälittäjämme hoitaa asunnon vuokrauksen puolestasi, voit sinä keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin, kuten perheeseen tai harrastuksiin. Otamme laadukkaat kuvat, teemme loistavat esitteet, hoidamme asunnon markkinoinnin, vastaamme kiinnostuneille nopeasti, järjestämme esittelyt asunnossa, tarjoamme tiedot etäkatsojille ja raportoimme esittelyissä huomaamistamme puutteista.

Teemme sähköisesti allekirjoitettavan vuokrasopimuksen parhaan mahdollisen vuokralaisen kanssa sekä huolehdimme muuttoon liittyvistä järjestelyistä. Teemme tämän kaiken ja paljon muuta, jotta sinun ei tarvitse.

Sinulle jää vain valinta vuokralaisesta, jollet halua antaa sitäkin meidän tehtäväksi! Voit siis nauttia tuotosta paljon pienemmällä vaivalla.

Löydät paremman vuokralaisen

Hyvä vuokralainen pysyy asunnossa pitkään, maksaa maksut ajallaan, pitää hyvää huolta omaisuudestasi ja ei häiriköi talon muita asukkaita. Hyvän vuokralaisen löytäminen onkin asuntosijoittamisessa yksi tärkeimmistä asioista. Jos et ole aktiivinen asuntosijoittaja, vuokralainen on siltikin todella tavoiteltava asia.

Hyvän vuokralaisen löytäminen vaatii ensinnäkin aktiivista markkinointia, jotta on mistä valita ja lisäksi tarkkaa vuokralaisehdokkaiden arviointia. Välittäjä tekee kymmeniä vuokrasopimuksia kuukaudessa ja useita satoja vuodessa. Tämä kokemus mahdollistaa riskivuokralaisten karsimisen ja auttaa löytämään vuokralaisen juuri sen oikean vuokralaisen. Välittäjillämme on myös rohkeutta sanoa ei huonoille ehdokkaille, mikä hyvin aliarvioitu taito.

Joskus vuokralaisella tulee kuitenkin ongelmia ja olemme tällöinkin tukenasi. Autamme ongelmiin ajautuneen vuokralaisen sopimuksen päättämisessä, jotta tilalle saadaan hankittua taas sovitut asiat hoitava vuokralainen. Tukenasi on tarvittaessa myös kumppaninamme toimiva asianajotoimisto.

Saat korkeampaa tuottoa

Miten ihmeessä voimme tarjota parempaa tuottoa, kun välityspalkkio kasvattaa kuluja? Saat toki paremman tuoton, jos teet vuokraamiseen vaadittavan työn itse. Edellyttäen, että sinulla on riittävästi aikaa ja osaamista sekä lisäksi uskallusta sanoa ei epämääräisille vuokralaisehdokkaille.

Välittäjä on kuitenkin usein etulyöntiasemassa tuoton näkökulmasta. Tyhjä asunto tuottaa tappiota ja liian halvalla vuokrattu asunto tuottaa liian vähän. Olen siis oleellista, että löydät hyvän vuokralaisen nopeasti ja markkinan muokaisen vuokran. Tässä välittäjästä on todella iso apu!

Jos vuokralaisen irtisanoessa asunnon tai uudiskohteen valmistumisen lähestyessä sinulla on liikaa tekemistä, on viisainta antaa vuokraaminen heti välittäjän hoitoon, ettei asunto jää tyhjilleen. Jos et ole perillä oikeasta vuokratasosta tai et ole hyvä myynnissä, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Me huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että saat parhaan mahdollisen nettotuoton vuokrausstrategiasi ja arvosi huomioiden. Välityspalkkion voi vähentää verotuksessa täysimääräisesti, joten kulukin on yllättävän pieni.

Lue lisää vuokravälityksestä ja vinkkejä asunnon vuokraamiseen

Mitä vuokravälittäjä tekee?

Vuokranantajan muistilista

Vuokranantajan velvollisuudet

Vuokralaisen valinta

Vuokravälittäjä vähentää asuntosijoittamisen riskejä

Asuntosijoittajan vuokratuotto- ja kassavirtalaskuri

Asiakaskokemuksia Kiinteistötahkolan vuokravälityksestä

14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja…
14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen…