Isännöintiä, kiinteistökirjanpitoa sekä asuntojen ja tilojen vuokra- ja kiinteistönvälityspalveluita

Tarjoamme huippuunsa kehitettyä ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla.

Asiakaskohtaisen ydintiimin lisäksi taustalla toimii noin 400 kiinteistöalan asiantuntijaamme.

Isännöinnin asiakkaina meillä on yli 3000 taloyhtiötä, tuhansien asuntojen manageeraussalkkuja sekä liikekiinteistöjä ja niistä muodostuvia kokonaisuuksia. Palvelemme niin suuria kerrostaloyhtiöitä, paritaloyhtiöitä kuin myös suuria institutionaalisia kiinteistösijoittajia.

Vuokra- ja kiinteistönvälittäjämme välittävät ja myyvät yli 6000 asuntoa ja liiketilaa vuosittain. Asiakkainamme on yksittäisen asunnon ja toimitilan omistajia, isompia asuntosalkkuja omistavia sijoittajia ja kokonaisia taloja omistavia suurasiakkaita. Asuntosijoittajille tarjoamme vuokrausprosessin hoitamisen lisäksi salkun hallinnointipalveluita.

Palvelut:

  • Isännöinti ja kirjanpito
  • Hallinnollinen ja tekninen manageeraus
  • Vuokra- ja kiinteistönvälitys
  • Asunto- ja toimitilasalkkujen hallinnointi
  • Kiinteistökehitys

Resurssimme mahdollistavat myös suurempien kiinteistökokonaisuuksien vastaanoton ja laadukkaan hoitamisen.

Suurempien asiakkuuksien hoitoon pystymme räätälöimään asiakaskohtaiset ratkaisut tarvittavassa laajuudessa omistajan tarpeiden mukaisesti. Tekninen, taloudellinen ja kaupallinen manageeraus rakennetaan tarvelähtöisesti yhdessä asiakkaan kanssa.  

Merkittävimmät erottautumis- ja kilpailutekijämme ovat käytännönläheinen ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykymme. Yli 45-vuoden ja useiden tuhansien erilaisten asiakkuuksien kautta omaamme käsityksen kustannustehokkaasta ja menestyksekkäästä palvelutuotannosta kiinteistöpalvelualalla sekä omaisuudenhallinnassa.

Yrityksemme tarkoitus on tuottaa asiakkaillemme mielenrauhaa.

Visiomme: Olla alan halutuin osaaja

Missiomme: Tuotamme palveluita, jotka takaavat asiakaskiinteistöjemme asukkaille sujuvaa, turvallista ja huoletonta asumista ja omistajille ammattitaitoista omaisuudenhoitoa.

Arvomme: Yhdessä, tehokkaasti, rohkeasti

Asiakaskohtaisessa palvelukokonaisuudessa avainsanoina ovat tarvelähtöisyys ja tarkoituksenmukaisuus. Vahvuuksistamme syntyy hyötyjä, jotka tuottavat asiakkaalle lisäarvoa.

Suorituskyky

Valtakunnallisesti paikallinen

Korkealaatuisuus

Yhtenäiset, hiotut prosessit ja vahva ongelmanratkaisukyky

Kustannustehokkuus

Innovatiivisuus, edelläkävijyys, alan kehittäjä, teknologia

Riskittömyys

Vakavaraisuus, valvottu toiminta

Premis

Olemme alan ylivoimainen edelläkävijä digitalisoinnissa. Omistamme ja kehittämämme Premis on kokonaisvaltainen kiinteistötiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmä. Tietoja ja dokumentteja ylläpidetään kootusti yhdessä paikassa oikeiden sidosryhmien saatavilla 24/7.

Kaikki asiakkaamme voivat halutessaan nauttia suurostajan eduista. Hyödynnämme sopimushintoja neuvoteltaessa suurta asiakasmassaamme, jonka kautta saatavat alennukset ovat merkittäviä. Myös kaikki uudet asiakkaamme voivat hyödyntää jo neuvoteltujen sopimusten edut. Puitesopimuksista huolimatta asiakas valitsee vapaasti toimittajan eikä sopimuksemme pakota niiden käyttöön.

Lue lisää

Energiaremontit
29.11.2022

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöön

Hankkeen aluksi taloyhtiön on hyvä kartoittaa kiinteistön nykyisen sähköistyksen soveltuvuus sähköautojen lataamiseen.
Yleinen
14.11.2022

Joulusisustus – Näin tuot jouluisen ilmeen kotiisi!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Sisustuksessa joulu näkyy erityisesti valaistuksessa, tekstiileissä ja kattauksessa. Joulusisustuksen eteen ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa, sillä jo pienillä yksityiskohdilla voi saada aikaan muutoksen.
Energiaremontit
1.6.2022

Energiaremontit taloyhtiöissä

Energiaremontilla tarkoitetaan lähtökohtaisesti kaikkia sellaisia taloyhtiön hankkeita, joiden lopputuloksena saadaan aikaan energiansäästöjä. Rahallisten säästöjen ohella energiaremontit pienentävät aina myös taloyhtiön hiilijalanjälkeä.