Turvaa tulevaisuutesi asuntosijoittamisella.

Ilmainen opas asuntosijoittamisesta paljastaa, kuinka pääset alkuun asuntosijoittamisessa ilman tyypillisiä aloittelijan virheitä. Palautteen perusteella kokeneetkin sijoittajat ovat saaneet oppaasta hyödyllisiä ideoita.

Oppaan lisäksi saat Vuokratuottolaskurimme, joka on loistava työkalu kokeneille ja kokemattomille asuntosijoittajille.

Oppaasta löydät kansantajuiset ohjeet asuntosijoittamisen yleisimpien virheiden välttämiseen, joihin monet kokeneetkin asuntosijoittajat kompastuvat.

Laskurissa on olennaisimmat asuntosijoittamisen tunnusluvut, joiden avulla mm. vertailet mahdollisia sijoituskohteita keskenään ja saat tietää euromääräisen vuokratuoton kaikkien kulujen jälkeen. Kassavirtalaskelma kertoo, riittääkö asunnon vuokratulo kulujen kattamiseen. Laskuri huomioi tunnusluvut myös korkotason noustessa.

Niin kokeneita kuin uusiakin sijoittajia kiinnostaa lisäksi Asuntosijoittajat-sähköpostilistamme, jonka kautta tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta.

Tilaamalla Asuntosijoittamisen oppaan ja Vuokratuottolaskurin sähköpostiisi, liityt samalla Asuntosijoittajat -sähköpostilistallemme. Tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja ostettavaksi sekä tietoa asuntosijoittamisesta.

Tilaa ilmainen Sijoitusasunto-opas!

Sähköpostiosoite(Pakollinen)

Huoleton Vuokranantaja

Huoleton Vuokranantaja

Kiinteistömanagerin tehtävät

Kiinteistömanagerin tehtävät

Asunnon vuokraaminen – vuokranantajan muistilista

Asunnon vuokraaminen – vuokranantajan muistilista