Jos suunnittelet sijoitusasunnon ostoa, haluaisit laskea vuokra-asunnon kassavirran ja tuoton eri korkotasoilla tai mietit, olisiko jokin omistamasi sijoitusasunto järkevää myydä, lataa ilmainen Vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme. Laskurin lisäksi saat Asuntosijoittamisen oppaamme.

Laskurissa on olennaisimmat asuntosijoittamisen tunnusluvut, joiden avulla mm. vertailet mahdollisia sijoituskohteita keskenään ja saat tietää euromääräisen vuokratuoton kaikkien kulujen jälkeen. Kassavirtalaskelma kertoo, riittääkö asunnon vuokratulo kulujen kattamiseen nykyisellä korkotasolla ja korkojen muuttuessa. Lisäksi laskurista löytyy lainalaskuri, jolla voit arvioida pankkilainan lisäksi yhtiölainan kuukausierän.

Laskuri on excel-muodossa. Jos inhoat exceliä, älä silti jätä laskuria lataamatta. Laskuri on todella helppokäyttöinen ja helpottaaksemme käyttöä, teimme oppaaseen linkin ohjevideoon, jossa käydään kohta kohdalta läpi laskurin käyttöä ja kerrotaan, mihin eri tunnuslukuja voi käyttää.

Niin kokeneita kuin uusiakin sijoittajia kiinnostaa lisäksi Asuntosijoittajat-sähköpostilistamme, jonka kautta tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta.

Tilaamalla Vuokratuottolaskurin ja Asuntosijoittamisen oppaan sähköpostiisi, liityt samalla Asuntosijoittajat -sähköpostilistallemme. Tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja ostettavaksi sekä tietoa asuntosijoittamisesta

Tilaa ilmainen vuokratuotto- ja kassavirtalaskuri

Nimi

Myytävät sijoitusasunnot

Myytävät sijoitusasunnot

Tietosuojaseloste – Isännöinti

Tietosuojaseloste – Isännöinti

Tietosuojaseloste – Välitys

Tietosuojaseloste – Välitys