Vuokravälitys tarjoaa vuokranantajalle helppoutta, turvallisuutta ja parempaa tuottoa

Vuokravälityksen asiakkaanamme sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa asunnon vuokraukseen. Tarjoamme vuokranantajille huolettomia palveluita asuntojen ja toimitilojen vuokraamiseen, asuntosalkun hallinnointiin sekä sijoitusasuntojen ostamiseen ja myyntiin.

Avullamme varmistat markkinahintaisen vuokratuoton ja voit itse ottaa rennosti. Annamme vuokranantajalle aina vuoden takuun vuokravälityspalkkiolle ja kannamme riskin vuokralaisen vaihtumisesta kesken vuoden. Kiinteistönvälittäjiemme kautta voit myös ostaa tai myydä sijoitusasuntoja ja koteja.

Kun haluat päästä vuokrauksessa helpolla, haluat madaltaa vuokralaisvalintaan liittyviä riskejä ja saada vuokraustoiminnasta parempaa tuottoa, anna meidän hoitaa asuntosi vuokraus!

Välitys

Vuokrantajille

Tutustu huolettomiin vuokranantajan ja asuntosijoittajan palvelupaketteihimme!

Välitys

Vuokra-asunnot

Löydä uusi vuokrakoti kauttamme helposti, huolettomasti ja turvallisesti.

Välitys

Vuokralaiselle

Täältä löydät ohjeet asunnon vuokraamiseen, vuokrasopimuksen irtisanomiseen sekä asumiseen.

Miksi maksaisin vuokrauksesta Kiinteistötahkolan vuokravälittäjälle?

Helppoa

Kun vuokravälittäjämme hoitaa sijoitusasunnon vuokrauksen puolestasi, sinä voit keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin, kuten perheeseen tai harrastuksiin. Teemme loistavat esitteet, vastaamme kiinnostuneille nopeasti, järjestämme esittelyt asunnossa, tarjoamme tiedot etäkatsojille ja raportoimme esittelyissä huomaamistamme puutteista.

Teemme sähköisesti allekirjoitettavan vuokrasopimuksen parhaan mahdollisen vuokralaisen kanssa sekä huolehdimme muuttoon liittyvistä järjestelyistä. Sinulle jää vain valinta vuokralaisesta, jollet halua antaa sitäkin meidän tehtäväksi!

Turvallista

Välittäjä tekee kymmeniä vuokrasopimuksia kuukaudessa ja useita satoja vuodessa. Tämä kokemus mahdollistaa riskivuokralaisten karsimisen ja auttaa löytämään vuokralaisen, joka huolehtii omaisuudestasi, hoitaa maksut, eikä häiriköi talon muita asukkaita. Joskus vuokralaisella tulee kuitenkin ongelmia ja olemme tällöinkin tukenasi.

Voit kysyä neuvoa koko vuokrasuhteen ajan ilman erillisiä kustannuksia, vaikka sopimus kestäisi 10 vuotta. Autamme ongelmiin ajautuneen vuokralaisen sopimuksen päättämisessä, jotta tilalle saadaan hankittua taas sovitut asiat hoitava vuokralainen. Tukenasi on tarvittaessa myös kumppaninamme toimiva asianajotoimisto.

Parempaa tuottoa

Miten ihmeessä voimme tarjota parempaa tuottoa, kun välityspalkkio kasvattaa kuluja? Saat toki paremman tuoton, jos teet vuokraamiseen vaadittavan työn itse. Edellyttäen, että sinulla on riittävästi aikaa, osaamista ja uskallusta sanoa ei epämääräisille vuokralaisehdokkaille. Tällöinkin tarjoamme sinulle vapaa-aikaa ja voit nauttia tuotosta pienemmällä vaivalla.

Välittäjä on kuitenkin usein etulyöntiasemassa myös tuoton näkökulmasta. Jos vuokralaisen irtisanoessa asunnon tai uudiskohteen valmistumisen lähestyessä sinulla on liikaa tekemistä, on viisainta antaa vuokraaminen heti välittäjän hoitoon. Jos et ole perillä oikeasta vuokratasosta tai et ole hyvä myynnissä ja myyvän esitteen laatimisessa tai olet liian hyväsydäminen jättääksesi epäilyksiä herättävän vuokralaisehdokkaan ilman asuntoa, anna hyvällä mielellä välittäjän huolehtia vuokraamisesta ja paremmasta tuotosta!

Tyhjä asunto tuottaa tappiota ja liian halvalla vuokrattu asunto tuottaa liian vähän. Me huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että saat parhaan mahdollisen nettotuoton vuokrausstrategiasi ja arvosi huomioiden. Välityspalkkion voi vähentää verotuksessa täysimääräisesti, joten kulukin on yllättävän pieni.

Lue lisää vuokravälityksestä ja vinkkejä asunnon vuokraamiseen

Mitä vuokravälittäjä tekee?

Vuokranantajan muistilista

Vuokranantajan velvollisuudet

Vuokralaisen valinta

Vuokravälittäjä vähentää asuntosijoittamisen riskejä

Asiakaskokemuksia Kiinteistötahkolan vuokravälityksestä

14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja…
14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen…