Historiaa

Talotili perustettiin vuonna 2012, kun huomattiin että pienten taloyhtiöiden tarpeet erosivat järjestäen suurten taloyhtiöiden tarpeista. Markkinassa oli selvä rako yritykselle, joka keskittyisi palvelemaan juuri pieniä taloyhtiöitä laadukkaasti, juuri heille räätälöidyillä palvelukokonaisuuksilla.

Tuukka Haukipuro aloitti Talotili Oy:n toimitusjohtajana vuonna 2012 ja pyöritti toimintaa aluksi yksin, Kiinteistötahkola -konsernin tuella. Tänä päivänä Talotili Oy työllistää 15 kirjanpitäjää kahdella eri toimipisteellä ja palvelee noin 700 taloyhtiötä ympäri Suomen!

Asiakkaan ehdoilla

Talotilin porukalla on hyvä yhteishenki. Se näkyy asiakkaillemme positiivisena palveluasenteena, tiimihenkenä ja siinä, että kannamme vastuun tekemistämme.

Arvostamme aidosti jokaista asiakastamme ja teetämmekin vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn, jotta voimme kehittyä toiminnassamme.

Teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja taloyhtiöiden asiat rullaavat sujuvasti.

Henkilöstömme hyvinvointi ja rautainen ammattitaito tulevat esille myös saamissamme asiakaspalautteissa.

Ajankohtaista

Energiaremontit
29.11.2022

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöön

Hankkeen aluksi taloyhtiön on hyvä kartoittaa kiinteistön nykyisen sähköistyksen soveltuvuus sähköautojen lataamiseen.
Yleinen
14.11.2022

Joulusisustus – Näin tuot jouluisen ilmeen kotiisi!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Sisustuksessa joulu näkyy erityisesti valaistuksessa, tekstiileissä ja kattauksessa. Joulusisustuksen eteen ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa, sillä jo pienillä yksityiskohdilla voi saada aikaan muutoksen.
Energiaremontit
1.6.2022

Energiaremontit taloyhtiöissä

Energiaremontilla tarkoitetaan lähtökohtaisesti kaikkia sellaisia taloyhtiön hankkeita, joiden lopputuloksena saadaan aikaan energiansäästöjä. Rahallisten säästöjen ohella energiaremontit pienentävät aina myös taloyhtiön hiilijalanjälkeä.