Huolettomia ja kokonaisedullisia kiinteistömanageerauksen ratkaisuja myös laajempiin kohteisiin!

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiinteistön manageeraus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, raportoinnista, normaalista ja teknisestä isännöinnistä, vuokraus- ja myyntipalveluista, erilaisten sopimusten tekemisestä sekä energiamanageerauksesta. Lisäksi manageeraukseen voidaan sisällyttää erilaisten käyttäjäpalveluiden hankinta.

Energiamanageerauksella tarkoitetaan kiinteistön tai rakennusosien energian kulutuksen seurantaa, ohjausta, kehittämistä sekä eri toimittajien kilpailuttamista.

Manageerauksessa voidaan hyödyntää valmiiksi neuvoteltuja alennuksia erilaisiin hankintoihin, kuten LVI- ja rakennusurakoitsijoiden ale-hintaa, rautakauppojen sopimushintoja sekä edullista sähköä. Lisäksi voidaan sopia erilaisista kilpailuttamisista. Palveluksessamme on useita rakennusalan ammattilaisia, joten rakennuttamistyötkin hoituvat – tarvittaessa yhteistyössä ulkopuolisten rakennuttajien kanssa.

Olennaista manageerauksessa on, että palvelu on kannattavaa molemmille osapuolille. Lisäksi voimme sopia erillistehtävistä tai kokonaisuuksista yksikkö- tai tuntiveloituksella.

Kilpailutus ja suunnittelu takaavat kiinteistömanageerauksen kustannustehokkuuden

Olennaisena osana manageeraukseen kuuluu ostopalveluiden hankinta. Tämä tarkoittaa erilaisten palvelun tuottajien kilpailuttamista, toimintaohjeiden laatimista sekä työn valvontaa.

Esimerkkejä ostopalveluista kiinteistöille ovat kiinteistöhuolto, siivous, vartiointi, erillislaitehuollot (hissi-, springler-, kylmälaite- jne. huollot) sekä lämmitys-, jäähdytys- ja muiden talotekniikkalaitteiden sekä rakenteiden kuntoarvioiden, kuntotutkimusten tai toiminnan tarkastusten tilaamiset. Yksi yleisimmistä ostopalveluista on erilaisten suunnittelujen teettäminen ammattilaisilla. Tavoiteltavin toimintamuoto on ns. avaimet käteen-palvelu, joka sisältää mm. edellä mainitut työt kokonaisuudessaan.

Kiinteistöjohtaminen voi olla toimitilajohtamista, strategista toimitilajohtamista, kiinteistökohteen johtamista tai sijoittajille joko kiinteistösijoituskohteen johtamista tai kokonaisen kiinteistösijoitussalkun johtamista.

Lue lisää

Talotili

Kirjanpito- ja isännöintipaketti pienille taloyhtiöille

Palvelemme valtakunnallisesti kaikkia pieniä taloyhtiöitä vankalla kokemuksella ja osaamisella. Kirjanpitopalvelun lisäksi tarjoamme taloyhtiöille isännöintipalveluja tarpeen mukaan.

Ajankohtaista

Ajankohtaisia artikkeleitamme

Täältä löydät ajankohtaisia artikkeleita, uutisia, tiedotteita, ja asiakastarinoitamme.

Kiinteistövälitys

Asunnot ja toimitilat kaikkiin tarpeisiin

Välityksen palveluihin kuuluuvat asiakkaidemme omistus – ja asumisoikeusasuntojen sekä toimitilojen myynti ja vuokraus.