Kiinteistönvälitystä Helsingin, Tampereen ja Oulun seudulla

Välitämme niin tuottavia sijoitusasuntoja kuin ihania kaupunkikoteja – unohtamatta toimitilojen myyntiä ja vuokrausta. Olit sitten myymässä tai ostamassa, asuntokaupat kanssamme hoituvat sujuvasti ja luotettavasti.

Sijoitusasuntoja myymme erityisesti isompina kokonaisuuksina lähes koko Suomesta. Asuntosijoittajille tarjolla on kauttamme valmiiksi vuokrattuja koteja, joissa pääset heti tuottoon kiinni sekä huolettomia uudiskohteita, joihin etsimme halutessasi vuokralaiset. Meillä on runsaasti kokemusta myös useiden asuntojen ja jopa koko kiinteistöjen kertakaupoista.

Haluamme olla Suomen halutuin välittäjä ja tarjoamme modernia välitystä yli 45 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoomme tuo lisämausteen isännöintitoimintamme, jonka ansiosta ymmärrämme tavanomaista välittäjää laajemmin kiinteistöjen tekniikkaa ja taloutta.

Myytävät asunnot

Kohteet sijaitsevat pääasiassa PK-seudulla sekä Tampereen ja Oulun seudulla. Sijoitusasuntoja löytyy lähes ympäri Suomen.

Yhteydenottopyyntö välittäjälle

Suunnitteletko asuntosi tai toimitilasi vuokrausta tai myyntiä? Jätä yhteydenottopyyntä välittäjällemme.

Helpot ja nopeat asuntokaupat niin myyjälle kuin ostajalle

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on kullanarvoinen apu asuntoa tai kiinteistöä myydessä. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja kohteiden esittelyyn siten, että saat kohteestasi parhaimman mahdollisen hinnan ja kaupan syntyvät mahdollisimman nopeasti. Hoidamme puolestasi koko asuntokauppaprosessista aina kohteen esittelystä kauppakirjoihin, joten sinä voit ottaa rennosti. Välityshinnastoomme voit tutustua täällä.

Osaavana ja modernina kiinteistönvälittäjänä tiedämme, mitä kotien ostajat haluavat juuri nyt ja hyödynnämme tämän tiedon koteja myydessä. Ammattikuvaajien lisäksi käytössämme on virtuaalisesti kuviin tehtävät stailaukset, 3D-esittelyt ja sähköisen kaupanteon työkalut. Asuntoa hinnoitellessa käytössämme on aina tuorein data toteutuneista kauppahinnoista. Sovimme toimintamalleista ja markkinoinnista aina asiakkaan ja kohteen tarpeet huomioiden. Välittäjämme avulla saat parhaan hinnan kodistasi ilman turhaa stressiä!

Kiinteistönvälityspalveluumme sisältyy aina:

  • ammattivalokuvaus
  • asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus)
  • kattava markkinointi (Etuovi, Oikotie, Tori, omat sivut, sijoittajamarkkinointi)

Mahdollistamme myös:

  • asunnon 3D -esittelyt (asuntoon voi tutustua jo kotoa)
  • kohteen digistailauksen ja digitaalisen kalustuksen
  • sähköisen kaupanteon

Asuntosijoittajan kiinteistönvälittäjä

Meillä on sijoitusasunnollesi ostajat useimmiten valmiina, olitpa myymässä yhtä asuntoa tai vaikka kokonaista kerrostaloa. Myyntiä aloittaessa käymme läpi tavoitteesi ja selvitämme mm. haluatko saada kaupan aikaan mahdollisimman nopeasti, haluatko korkeimman mahdollisen hinnan ja voisiko asunto sopia sijoittajan lisäksi kodin ostajalle.

Perinteisten asuntoportaalien lisäksi myymme asuntoja asuntosijoittajasähköpostilistojemme kautta tai kohdennetusti suoraan sovituille asuntosijoittajille, jos haluat myydä asunnot mahdollisimman huomaamattomasti.

Vuokravälityksen ammattilaisina tunnemme alueet, asuntojen hinta- ja vuokratasot sekä markkinatilanteen. Tämä osaaminen edistää myös sijoitusasunnon myyntiä.

Kiinteistönvälityksen hinnasto

Välityspalkkiot

Asuinhuoneistot

3,5 % kauppahinnasta (sis. alv)

Kiinteistöt

3,9 % kauppahinnasta (sis. alv)

Minimipalkkio

3000 euroa (sis. alv)

Kauppakirjan teko

Huoneistot

350 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Kiinteistöt

500 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Arviokirjan laatiminen

Huoneistot

350 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Kiinteistöt

500 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)