Kiinteistönvälitystä Helsingin, Tampereen ja Oulun seudulla

Välitämme niin tuottavia sijoitusasuntoja kuin ihania kaupunkikoteja – unohtamatta toimitilojen myyntiä ja vuokrausta. Sijoitusasuntoja myymme erityisesti isompina kokonaisuuksina lähes koko Suomesta. Haluamme olla Suomen halutuin välittäjä ja tarjoamme modernia välitystä yli 45 vuoden kokemuksella.

Helpot ja nopeat asuntokaupat niin myyjälle kuin ostajalle

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on kullanarvoinen apu asuntoa tai kiinteistöä myydessä. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja kohteiden esittelyyn siten, että saat kohteestasi parhaimman mahdollisen hinnan ja kaupan syntyvät mahdollisimman nopeasti. Hoidamme puolestasi koko asuntokauppaprosessista aina kohteen esittelystä kauppakirjoihin, joten sinä voit ottaa rennosti.

Omaan käyttöön sopivien kotien lisäksi myymme sijoittajia kiinnostavia valmiiksi vuokrattuja koteja, joissa pääset heti tuottoon kiinni sekä huolettomia uudiskohteita, joihin etsimme halutessasi vuokralaiset. Meillä on runsaasti kokemusta myös useiden asuntojen ja jopa koko kiinteistöjen kertakaupoista.

Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme ja kerro, miten voimme olla avuksi!

Asunnon myyjälle

Olemme kotien ja sijoitusasuntojen haluttu välittäjä!
Myymme koteja ja sijoitusasuntoja nykypäivän työkaluin.

Myytävät asunnot

Kohteet sijaitsevat pääasiassa PK-seudulla sekä Tampereen ja Oulun seudulla. Sijoitusasuntoja löytyy lähes ympäri Suomen.

Yhteydenottopyyntö välittäjälle

Suunnitteletko asuntosi tai toimitilasi vuokrausta tai myyntiä? Jätä yhteydenottopyyntä välittäjällemme.