Huolehdimme.

Toimitilavälityksestä.

Pyydä tarjous vuokravälityksestä! Jätä tarjouspyyntö
 
Välitys / Toimitilavälitys

Toimitilavälitys

Aktiivista tilojen ja vuokralaisten etsintää - ota yhteyttä ja me huolehdimme!

Toimitilat, liiketilat sekä tuotanto- ja hallitilat

Selaa toimitilakohteitamme valitsemalla alta kaupunki.

Vuokra-asunnot pk-seutu ja Jyväskylä
Vuokra-asunnot Tampere
Vuokra-asunnot Oulu

Ammattilainen hoitamaan toimitila vuokraus?

Kun haluat vuokrata yrityksellesi toimitilat tai haluat laittaa toimitilasi vuokralle – anna ammattilaisen hoitaa vuokravälitys.

Loistavat toimitilat ja huoletonta vuokraamista

Tarvitsetko yrityksellesi juuri oikeat toimitilat? Me autamme yrityksiä menestymään vuokraamalla toimivia toimitiloja asiakasyritystemme tarpeisiin. Palvelumme on ilmainen toimitilan etsijöille!
Toimitila tarvekartoituksen avulla pääsemme hyödyntämään laajaa verkostoamme, jonka avulla voimme etsiä juuri teille sopivan toimitilan. Jos mitään valmista toimitilaa ei löydy, niin yhteistyökumppaneistamme löytyy rakentajia ja sijoittajia. Hyvällä yhteistyöllä saamme tehtyä teille uudet ja tarpeisiinne räätälöidyt toimitilat.

Hyviä vuokralaisia ja huoletonta vuokratuottoa

Kun haluat laittaa toimitilat vuokralle, me autamme sinua löytämään luotettavan vuokralaisen. Haluamme varmistaa, että valinta onnistuu ensimmäisellä kerralla!
Tarkistamme jokaisen asiakkaan luottoluokitukset sekä maksukyvyn, näin voit olla varma, että valitsemme oikean vuokralaisen toimitiloihisi. Huolehdimme puolestasi kokonaisuudessaan vuokrausprosessin aina näytöistä vuokrasopimusten allekirjoittamiseen. Vuosien kokemuksella sekä ammattiosaamisemme avulla hinnoittelemme sekä markkinoimme toimitilasi.

Rakennusliikkeen ja kiinteistömanagerin välittäjäkumppani

Yhdessä onnistumme parhaiten – ota meidät välittäjäkumppaniksenne.

Oikeanlainen markkinointi on avainasemassa toimitilojen myyntiin ja vuokraamiseen. Sovittaessa voimme markkinoida kohteita yksinoikeudella tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Halutessanne emme mainosta kohteita, vaan teemme hiljaista markkinointia ja tarjoamme kohdetta toimitilaa etsiville asiakkaillemme. Ammattipätevyytemme ja yhteistyömme avulla, saamme yhdessä parhaimman lopputuloksen. Koska aika on rahaa, ei kannata jäädä odottamaan, vaan ota rohkeasti yhteyttä välittäjiimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

OULU

PK-SEUTU
Henri Huotari
p. 0207 480 220
Tero Tahkola
p. 0400 695 815
Miikka Sivonen
p. 0207 480 257
Sami Tukiainen
p. 0400 467 694
  Iiris Engman
p. 0207 488 307

 

 

 

 

Poimintoja sivustolta