Alan halutuin osaaja.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1977, joten olemme turvallinen ja vakaa työnantaja. Koska haluamme olla alan halutuin osaaja, panostamme toimintamme kehittämiseen, emmekä ole jämähtäneet vanhoihin toimintamalleihin. Tänä päivänä toimimme kiinteistöhallinnan sekä asunto- ja toimitilavälityksen edelläkävijänä läpi Suomen yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä.

Arvot

Yhdessä

Me Kiinteistötahkolan väki teemme töitä yhdessä asiakkaidemme hyväksi. Me autamme, tuemme ja tsemppaamme toisiamme arjessa, jotta pystymme yhdessä ylittämään asiakkaamme odotukset. Ratkaisemme ongelmia yhdessä.

Tehokkaasti

Me Kiinteistötahkolassa pyrimme aina tekemään työmme huolellisesti ja tehokkaasti. Kannattavuus, oikein mitoitetut resurssit ja vakaa kasvu ovat onnistumisemme kulmakiviä. Mitoitamme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rohkeasti

Me Kiinteistötahkolassa toimimme kaikissa tilanteissa avoimesti, rehellisesti ja rohkeasti. Seisomme sanojemme ja tekojemme takana kaikissa tilanteissa. Me kuljemme rohkeassa ja uteliaassa etunojassa tutustuen tulevaisuuden innovaatioihin ja ilmiöihin. Opettelemme yhdessä uutta ja opimme virheistämme.

Henkilöstöetuja

  • Kuntobonus
    Kannustamme työntekijöitämme liikkumaan ja tarjoamme mahdollisuuden kuntobonukseen joka vuosi.
  • Edenred – lounaskortti
    Tarjoamme kaikille työntekijöillemme Edenred-lounaskortin, jolla henkilöstö voi hyödyntää lounasedun paikasta riippumatta.
  • Työhyvinvointi
    Järjestämme koko henkilöstölle vuotuiset virkistyspäivät ja tiimien sisällä harrastustoimintaa läpi vuoden.

Avoimet työpaikat

Osasto

Kaupunki

Ei artikkeleita valituilla suodattimilla.

Artikkelinostojen otsikko

Vuokraa asuntosi - asunnon vuokraus helposti Kiinteistötahkolalta
Välitys
29.4.2024

Vuokranantaja – näin tunnistat riskivuokralaisen 

Suurimmalla osalla vuokranantajilla asunnon vuokraus sujuu kaikin puolin hyvin. Vuokrat maksetaan ajallaan ja asiat hoituvat…
Isännöinti Kiinteistötahkola energiaremontti
Energiaremontit
3.4.2024

Näin energiaremontti puolitti taloyhtiöiden lämmityskustannukset – Lue tarina Kiinteistötahkolan isännöinnistä

https://www.youtube.com/watch?v=_ORxHDBHqx4 Tontinvuokran nousu ja kasvavat lämmityskulut käynnistivät energiaremontin suunnittelun  Nelisen vuotta sitten länsihelsinkiläinen taloyhtiö sai…
Kiinteistötahkola logo

Miten sijoitusasunnosta saa jäämään käteen rahaa? Nämä asiat asuntosijoittajan pitää huomioida 

https://www.youtube.com/watch?v=QH11diLMQWA Asuntosijoittaminen on käynyt viime vuosina läpi turbulenssia. Kulut, hoitovastikkeet ja lainojen korot ovat nousseet…