Alan halutuin osaaja.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1977, joten olemme turvallinen ja vakaa työnantaja. Koska haluamme olla alan halutuin osaaja, panostamme toimintamme kehittämiseen, emmekä ole jämähtäneet vanhoihin toimintamalleihin. Tänä päivänä toimimme kiinteistöhallinnan sekä asunto- ja toimitilavälityksen edelläkävijänä läpi Suomen yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä.

Arvot

Yhdessä

Me Kiinteistötahkolan väki teemme töitä yhdessä asiakkaidemme hyväksi. Me autamme, tuemme ja tsemppaamme toisiamme arjessa, jotta pystymme yhdessä ylittämään asiakkaamme odotukset. Ratkaisemme ongelmia yhdessä.

Tehokkaasti

Me Kiinteistötahkolassa pyrimme aina tekemään työmme huolellisesti ja tehokkaasti. Kannattavuus, oikein mitoitetut resurssit ja vakaa kasvu ovat onnistumisemme kulmakiviä. Mitoitamme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rohkeasti

Me Kiinteistötahkolassa toimimme kaikissa tilanteissa avoimesti, rehellisesti ja rohkeasti. Seisomme sanojemme ja tekojemme takana kaikissa tilanteissa. Me kuljemme rohkeassa ja uteliaassa etunojassa tutustuen tulevaisuuden innovaatioihin ja ilmiöihin. Opettelemme yhdessä uutta ja opimme virheistämme.

Henkilöstöetuja

  • Kuntobonus
    Kannustamme työntekijöitämme liikkumaan ja tarjoamme mahdollisuuden kuntobonukseen joka vuosi.
  • Edenred – lounaskortti
    Tarjoamme kaikille työntekijöillemme Edenred-lounaskortin, jolla henkilöstö voi hyödyntää lounasedun paikasta riippumatta.
  • Työhyvinvointi
    Järjestämme koko henkilöstölle vuotuiset virkistyspäivät ja tiimien sisällä harrastustoimintaa läpi vuoden.

Avoimet työpaikat

Osasto

Kaupunki

Ei artikkeleita valituilla suodattimilla.

Artikkelinostojen otsikko

Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Asuntosijoittamisen suurin riski on olla aloittamatta

Jos asut yksityisasunnossa ja luotat asunnon arvonnousuun pitkällä aikavälillä, olet jo tavallaan asuntosijoittaja. Mutta entä…
Isännöinti
13.4.2023

Taloyhtiöiden hallitukset ikääntyvät

Taloyhtiöiden hallitukset ikääntyvät Kirjoittaja: Tuomo Pohjanen Omassa työssäni Kiinteistötahkolassa asiakashankinnan, sekä asiakaskokemuksen kehittämisen parissa olen…
Isännöinti
7.3.2023

Miten isännöintipalveluita tulisi vertailla?

Isännöintipalveluiden vertaileminen on hyödyllistä.  Kirjoittaja: Tuomo Pohjanen Isännöintipalveluita on tarjolla runsaasti monenlaisiin tarpeisiin, tarkoituksiin, erikokoisiin…