Kotien ja sijoitusasuntojen haluttu välittäjä!

Myymme koteja ja sijoitusasuntoja nykypäivän työkaluin. Välitämme sijoitusasuntoja ja koteja Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja näiden ympäryskunnissa. Kokonaisia asuintaloja tai isompia asuntonippuja myymme kaikkien toimipisteidemme alueella.

Olemme välittäneet asiakkaistamme jo yli 45 vuoden ajan, mikä kertoo suuresta luottamuksesta välittäjiimme. Ammattitaitoomme tuo lisämausteen isännöintitoimintamme, jonka ansiosta ymmärrämme tavanomaista välittäjää laajemmin kiinteistöjen tekniikkaa ja taloutta.

Osaavana ja modernina kiinteistönvälittäjänä tiedämme, mitä kotien ostajat haluavat juuri nyt ja hyödynnämme tämän tiedon koteja myydessä. Ammattikuvaajien lisäksi käytössämme on virtuaalisesti kuviin tehtävät stailaukset, 3D-esittelyt ja sähköisen kaupanteon työkalut.

Asuntoa hinnoitellessa käytössämme on aina tuorein data toteutuneista kauppahinnoista. Välittäjämme avulla saat parhaan hinnan kodistasi ilman turhaa stressiä!

Sovimme toimintamalleista ja markkinoinnista aina asiakkaan ja kohteen tarpeet huomioiden!

Välityspalkkioomme sisältyy aina:
•    ammattivalokuvaus
•    asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus)
•    kattava markkinointi (Etuovi, Oikotie, Tori, omat sivut, sijoittajamarkkinointi)

Mahdollistamme myös:
•    asunnon 3D -esittelyt (asuntoon voi tutustua jo kotoa)
•    kohteen digistailauksen ja digitaalisen kalustuksen
•    sähköisen kaupanteon

Asuntosijoittajan välittäjä

Meillä on sijoitusasunnollesi ostajat useimmiten valmiina, olitpa myymässä yhtä asuntoa tai vaikka kokonaista kerrostaloa. Myyntiä aloittaessa käymme läpi tavoitteesi ja selvitämme mm. haluatko saada kaupan aikaan mahdollisimman nopeasti, haluatko korkeimman mahdollisen hinnan ja voisiko asunto sopia sijoittajan lisäksi kodin ostajalle.

Perinteisten asuntoportaalien lisäksi myymme asuntoja asuntosijoittajasähköpostilistojemme kautta tai kohdennetusti suoraan sovituille asuntosijoittajille, jos haluat myydä asunnot mahdollisimman huomaamattomasti.

Vuokravälityksen ammattilaisina tunnemme alueet, asuntojen hinta- ja vuokratasot sekä markkinatilanteen. Tämä osaaminen edistää myös sijoitusasunnon myyntiä.

Välityspalkkiot

Asuinhuoneistot

3,5 % kauppahinnasta (sis. alv)

Kiinteistöt

3,9 % kauppahinnasta (sis. alv)

Minimipalkkio

3000 euroa (sis. alv)

Kauppakirjan teko

Huoneistot

350 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Kiinteistöt

500 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Arviokirjan laatiminen

Huoneistot

350 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)

Kiinteistöt

500 euroa + mahdolliset asiakirjat (sis. alv)