Elämäntilanteesta riippumatta parasta asumista

Haluatko saada kaiken irti asumisesta – asumisoikeusasunnolla saat vuokraamisen ja omistusasunnon parhaat puolet samassa paketissa. Asumisoikeusasunnon voit ostaa hakemalla järjestysnumeron, jonka saat haluamasi asunnon sijaintikunnan tai -kaupungin asuntotoimistolta.

Asumisoikeusasunto tulee edullisemmaksi kuin vuokra-asunto ja säästyt suurilta lainoilta. Asumisoikeusasunnossa maksat 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittaisen käyttövastikkeen. Saat elinikäisen asumisturvan, sillä asumisoikeusasunnot pysyvät aina asumisoikeusasuntoina. Asumisoikeusasuntoon on myös mahdollista saada asumistukea käyttövastikkeen maksamiseen.

Muutostöillä asumisoikeusasunnosta on mahdollista tehdä juuri sinulle sopiva ja mieluisa asunto. Sisustuksen ammattilaiset ovat luoneet valmiita remonttikokonaisuuksia, joista voit valita mieluisimman. Asuintalosi kunnossapidosta huolehtii asumisoikeusasuntotalojen varsinainen omistaja varmistaen, etteivät isotkaan remontit yllätä eivätkä aiheuta yhtäkkisiä asumiskustannusten nousua asumisoikeusasukkaalle.

Luopuessasi asunnosta saat maksamasi asumisoikeusmaksun takaisin tarkistettuna rakennuskustannusindeksillä. Tämä sopimus takaa, ettet jää kahden asunnon väliin, eikä tarvitse murehtia asunnon jälleenmyyntiriskistä.

Perehdy tarkemmin asumisoikeusasumiseen Asuntosäätiön sivuilta.

Ostokuitit

Ostokuitit

Isännöintijärjestelmä

Isännöintijärjestelmä

Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Huolettoman Vuokranantajan palvelupaketit

Huolettoman Vuokranantajan palvelupaketit