Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta kirjanpito- ja isännöintipakettia pienille taloyhtiöille

Palvellaksemme pieniä taloyhtiöitä paremmin, kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin – näin syntyi Talotili Oy.

Palvelemme valtakunnallisesti kaikkia pieniä taloyhtiöitä vankalla kokemuksella ja osaamisella. Meiltä saatte kokonaisvaltaista palvelua, jossa kiinteistökirjanpidon lisäksi opastamme taloyhtiönne hallitusta yhtiön isännöinnissä.

Maksa vain siitä, mitä taloyhtiösi tarvitsee

Palvelutuotteemme on räätälöity pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja toiveisiin. Palvelukokonaisuuteemme sisältyy lain vaatimat kirjanpidolliset toimet sekä tarvittaessa isännöinti pienelle taloyhtiölle. Taloyhtiön ei tarvitse maksaa kokoaikaisesta isännöitsijästä, vaan voi tilalta ammattimaisen isännöitsijän käyttöönsä, kun heillä on sille tarvetta. Suuri osa asiakkaistamme maksaa palveluistamme vuosittain vain alle 2000€!

Toiminta-ajatuksemme on palvella nimenomaan pieniä taloyhtiöitä. Hyödynnämme toiminnassamme koko Kiinteistötahkola-konsernin tietotaitoa, mikä luo erittäin vankan pohjan työllemme ja tuo mukanaan huomattavia lisäetuja asiakasyhtiöillemme.

Meiltä saatte ammattitaitoisesti ja täsmällisesti:

  • Kirjanpidon, vastikevalvonnan, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen
  • Lainanhallinnan
  • Taloyhtiön rahaliikenteen hoitamisen
  • Taloyhtiön perustietojen ylläpidon
  • Asiakaspalvelun (mm. osakasluetteloiden ylläpidon)
  • Hallituksen opastuksen ja neuvonnan (mm. pöytäkirjamallit)

Tutustu myös

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus Huolettomia ja kokonaisedullisia kiinteistömanageerauksen ratkaisuja myös laajempiin kohteisiin! Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa…

Talotilin tarina

Talotilin tarina Historiaa Talotili perustettiin vuonna 2012, kun huomattiin että pienten taloyhtiöiden tarpeet erosivat järjestäen…