Toimiston yhteystiedot

Käyntiosoite
Kitkantie 7 (Osoite muuttunut)
93600 Kuusamo

Asiakaspalvelu
0207 480 270
040 712 1574
asiakaspalvelu.kuusamo(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy
20280978
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimistomme on avoinna arkisin 9 – 15.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Yhteyshenkilöt, isännöinti

Isännöitsijät

Isännöintiä Kuusamossa vuosien kokemuksella

Kuusamo on idyllinen ja luonnonläheinen Koillis-Suomen talousalueen keskus. Kuusamon toimistomme löydät Kitkantieltä, jossa hoidamme vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla isännöintiä Kuusamon talousalueella.

Isännöinti on kuulunut palvelutarjontaamme yhtiömme perustamispäivästä lähtien. Vuosien saatossa yhden miehen kotitoimisto on kasvanut satoja kiinteistöalan ammattilaisia työllistäväksi yhteisöksi. Uskomme jatkuvaan osaamiseen kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia isännöintipalveluita Kuusamon seudulla niin pienille kuin suurille asunto-osakeyhtiöille. Isännöintipalvelut suunnitellaan aina taloyhtiön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Isännöintipalvelut voivat sisältää esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustamista
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaamista
  • viestintää taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutusta ja hankintaa
  • kiinteistönpidon strategista suunnittelua

Tärkein tehtävämme on kuitenkin aina varmistaa, että taloyhtiö asukkaineen voi hyvin, taloyhtiön arvo säilyy ja arki sujuu mutkattomasti, hallituksen toiveiden mukaisesti.

Korkea laatu varmistetaan ahkeralla ja pitkäjänteisellä työllä

Meille tärkeää on tarjota mahdollisimman korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Siksi teemme työtämme aina pitkäjänteisesti, ahkerasti ja huolellisesti. Isännöinti on asiakkaidemme arvokkaimman omaisuuden hoitoa, joten pyrimme aina toteuttamaan meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla, ajallaan ja kustannustehokkaasti.

ISA-auktorisoitu yhteisö

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Kehitämmekin toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti, sekä seuraamme aktiivisesti laatutasoamme ja asiakastyytyväisyyttämme. Kattavan peruskoulutuksen lisäksi henkilökuntamme saa säännöllisesti kehittää osaamistaan ammattikoulutuksilla ja kokemusten vaihdolla.

Monipuolinen isännöitsijä kohteeseen kuin kohteeseen Kuusamossa

Asunto-osakeyhtiöiden lisäksi isännöimme tottuneella otteella myös kauppa- ja liikekeskuksia. Lisäksi meillä on erillinen palvelukonsepti pienten taloyhtiöiden tarpeisiin. Halutessasi voit ulkoistaa meille koko kiinteistön kokonaisvaltaisen manageroinnin.

Jos etsit osaavaa ja kokenutta isännöitsijää Kuusamon seudulla, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!