Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja sekä tietoa ja työkaluja asuntosijoittamiseen

Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme lataamalla alta Asuntosijoittajan työkaluista ilmainen asuntosijoittamisen oppaamme tai monipuolinen ja helppokäyttöinen vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme. Tarjoamme sähköpostilistan kautta loistavia sijoitusasuntoja kasvavilta paikkakunnilta eri puolilta Suomea sekä vinkkejä paremmaksi asuntosijoittajaksi kehittymiseen.

Laajojen verkostojemme ansiosta välitämme monipuolisesti niin yksittäisiä asuntoja, valmiita asuntosalkkuja kuin kokonaisia taloja. Kaikki kohteet eivät tule edes sähköpostilistoille, joten voit myös kertoa meille, millaisista kohteista olet kiinnostunut esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asuntosijoittajat@kiinteistotahkola.fi.

Vuosien aikana olemme auttaneet useita asiakkaitamme menestymään asuntosijoittamisella. Lue asuntosijoittaja-asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme!

Asuntosijoittajan työkalut

Opas

Asuntosijoittamisen opas

Sijoitusasuntoa hankkiessa tärkeimpiä asioita ovat oikeanlaisen kohteen löytäminen sekä vuokratuoton ja/tai arvonnousun maksimointi. Vuosikymmenten kokemuksemme pohjalta olemme koonneet asuntosijoittajille kattavan oppaan, jonka avulla aloitat tuottoisan ja huolettoman asuntosijoittamisen.

Laskuri

Vuokratuottolaskuri

Sijoitus ei tietenkään ole kovin hyvä sijoitus, jos se ei tarjoa omistajalleen tuottoa. Sijoitusasuntojen vertailuun ja kannattavuuden arviointiin parhaimpia työkaluja ovat vuokratuotto- ja kassavirtalaskurit. Lataa ilmainen laskurimme ja varmista sijoituksesti tuottavuus.

Lue lisää vinkkejä asuntosijoittamiseen

Sijoitusasunnon hankinta

Sijoitusasunnon verotus

Sijoitusasunnon vuokratuotto