Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Kiinteistötahkola on asuntosijoittajan kumppani

Vuosikymmenten kokemuksemme asuntosijoittamisesta, vuokra- ja kiinteistönvälityksestä sekä taloyhtiöiden isännöinnistä tarjoaa meille ainutlaatuiset näkymät asuntomarkkinoihin. Autamme sinua kasvattamaan varallisuuttasi ja turvaamaan tulevaisuutesi asuntosijoittamisen avulla.

Tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja sekä tietoa ja työkaluja asuntosijoittamiseen

Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme lataamalla alta Asuntosijoittajan työkaluista ilmainen asuntosijoittajan oppaamme tai monipuolinen ja helppokäyttöinen vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme. Tarjoamme sähköpostilistan kautta loistavia sijoitusasuntoja kasvavilta paikkakunnilta eri puolilta Suomea sekä vinkkejä paremmaksi asuntosijoittajaksi kehittymiseen.

Laajojen verkostojemme ansiosta välitämme monipuolisesti niin yksittäisiä asuntoja, valmiita asuntosalkkuja kuin kokonaisia taloja. Kaikki kohteet eivät tule edes sähköpostilistoille, joten voit myös kertoa meille, millaisista kohteista olet kiinnostunut esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asuntosijoittajat@kiinteistotahkola.fi.

Vuosien aikana olemme auttaneet useita asiakkaitamme menestymään asuntosijoittamisella. Lue asuntosijoittaja-asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme!

Asuntosijoittajan työkalut

Opas

Asuntosijoittajan opas

Sijoitusasuntoa hankkiessa tärkeimpiä asioita ovat oikeanlaisen kohteen löytäminen sekä vuokratuoton ja/tai arvonnousun maksimointi. Vuosikymmenten kokemuksemme pohjalta olemme koonneet asuntosijoittajille kattavan oppaan, jonka avulla aloitat tuottoisan ja huolettoman asuntosijoittamisen.

Laskuri

Vuokratuottolaskuri

Sijoitus ei tietenkään ole kovin hyvä sijoitus, jos se ei tarjoa omistajalleen tuottoa. Sijoitusasuntojen vertailuun ja kannattavuuden arviointiin parhaimpia työkaluja ovat vuokratuotto- ja kassavirtalaskurit. Lataa ilmainen laskurimme ja varmista sijoituksesti tuottavuus.

Palvelut

Vuokranantajan palvelupaketit

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman vuokranantajille riippumatta siitä, omistatko yhden vai sata asuntoa tai toimitilaa. Tutustu Huolettoman Vuokranantajan vuokrauspalveluihimme, jotka kattavat niin vuokravälityksen kuin asuntosalkun kokonaisvaltaisen hallinnoinnoinnin.

Huolettoman Asuntosijoittajan sähköpostilista

Tarjoamme Asuntosijoittajat -sähköpostilistallemme oman sijoitusasuntostrategiamme mukaisen seulonnan läpikäyneitä kohteita. Asunnot sijaitsevat kasvavissa korkeakoulukaupungeissa hyvin hoidetuissa taloyhtiöissä tai uudiskohteissa ja tarjoavat hyvän vuokratuoton sekä mahdollisimman hyvän kassavirran. Usein kohteet eivät sijaitse kaupunkien keskustoissa, mutta välillä tarjoamme myös näitä pienemmän vuokratuoton kohteita, joissa on näkemyksemme mukaan arvonnousupotentiaalia. Asunnot ovat mahdollisia yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta 2000-luvulla rakennetuissa taloyhtiöissä, joissa remonttihuolia ei ole näköpiirissa pitkään aikaan.

Saat tarjolla olevista kohteista kattavan tietopaketin tunnuslukuineen, jotta voit itse arvioida, onko tämä sinulle sopiva kohde. Halutessasi voit käydä katsomassa asuntoa välittäjämme kanssa, jos kyseessä ei ole uudiskohde, mutta jokaisesta asunnosta on saatavissa hyvät kuvat ja muu materiaali, jotta voit tehdä ostopäätöksen asuntoa näkemättäkin. Voit aina olla ammattilaisiimme yhteydessä, kysyä lisätietoja ja käydä omaa tilannettasi läpi. Jos esimerkiksi omarahoitusosuutesi on niin pieni, että voit joutua asunnon negatiivisen kassavirran kanssa ongelmiin, emme suosittele sinulle keskustelun kohteena olevan asunnon ostamista.

Liity Asuntosijoittajat maililistalle!

Myynnissä olevien asuntojen lisäksi saat sähköpostilistan kautta Vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme, Asuntosijoittamisen oppaan sekä vinkkejä asuntosijoittamiseen.

Sähköposti(Pakollinen)

Lue lisää vinkkejä asuntosijoittamiseen

Sijoitusasunnon hankinta

Sijoitusasunnon verotus

Sijoitusasunnon vuokratuotto

Asuntosijoittamisen suurin riski on olla aloittamatta