Huolettomat vuokravälitys- ja salkunhallintapalvelut

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman vuokranantajille riippumatta siitä, omistatko yhden vai sata asuntoa tai toimitilaa. Tältä sivulta löydät lisätietoa Huolettoman Vuokranantajan vuokrauspalveluista vuokravälityksestä salkun kokonaisvaltaiseen hallinnointiin. Kohteet voivat olla henkilökohtaisessa tai yrityksen omistuksessa.

Huoleton Vuokravälityspalvelu on suosittu ja laajan palvelusisällön välityspalvelumme, jota voi täydentää Huoleton Vuokranantajapalvelulla ja Huoleton Salkkupalvelulla. Useita asuntoja omistaville vuokranantajille suunnattuihin lisäpalveluihin sisältyy aina Huoleton Vuokravälityspalvelun tehtävät.

Huoleton Vuokravälityspalvelu

Huoleton Vuokravälityspalvelumme on useimmiten ostettu palvelupakettimme. Koulutetut välittäjämme tarjoavat sinulle helppoutta, turvallisuutta ja usein parempaa tuottoa.

Huoleton Vuokravälityspalvelumme sisältää muun muassa vuokrattavan asunnon markkinoinnin ja esittelyn, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimukset ja halutessasi myös vuokralaisen valinnan, vuokrasopimuksen solmimisen ja avainliikenteen.

Olemme mukana koko vuokrasuhteen ajan neuvonantajan roolissa ilman erillisveloituksia. Autamme sinua esimerkiksi määrittämään sopivan vuokratason ja valitsemaan hyvän vuokralaisen. Tunnemme vuokraustoimintaan liittyvät lait ja muun muassa sen, kuinka vuokran maksamatta jättäneen vuokralaisen saa muuttamaan pois mahdollisimman pian kuitenkin niin, että hän ei jää heitteille. Et siis jää yksin, jos sinulle herää vuokrasuhteeseen liittyviä kysymyksiä tai vuokralaisen kanssa tulee ongelmia.

Palveluun kuuluvien tehtävien lisäksi voit mm. valtuuttaa meidät aloittamaan vuokrauksen ilman erillistä hyväksyntää heti vuokralaisen irtisanoessa asunnon, tekemään vuokralaisvalinnan puolestasi sovittujen raamien mukaisesti, allekirjoittamaan vuokrasopimuksen sekä noutamaan uudiskohteen avaimet rakennusliikkeeltä tai lukkoliikkeestä.

Huoleton Vuokranantajapalvelu

Huoleton Vuokranantajapalvelumme sisältää samat palvelut kuin Huoleton Vuokravälityspalvelu ja lisäksi muita tehtäviä, jotka on listattu sivun alalaidasta löytyvään palvelukuvaukseen. Palvelu soveltuu erityisen hyvin vähintään viisi asuntoa omistavalle vuokranantajalle.

Moni vuokranantaja ei jaksa tai ei ehdi vastailla vuokralaisten soittoihin ja viesteihin. Kodinkoneiden huoltoa ja uusien koneiden tilauksia sekä remonttitilausten hoitamista voi olla mahdotonta saada sopimaan omaan kalenteriin. Joskus vuokrankorotuksetkin olisi mieluisinta antaa muiden hoidettavaksi. Jos haluaisit antaa asunnon huoltamiseen ja vuokralaisten palvelemiseen liittyvät tehtävät jonkun muun hoidettavaksi, Huoleton Vuokranantajapalvelu on vastaus tuskaasi!

Edellä mainittujen asioiden lisäksi sinulle nimetyt kokeneet vastuuvälittäjät tekevät sovittaessa haluamiesi raamien mukaisesti itsenäisiä ratkaisuja vuokralaiseen ja huoneistoon liittyvissä asioissa, eikä sinua häiritä turhaan.

Huoleton Salkkupalvelu

Huoleton Vuokranantajapalvelumme sisältää samat palvelut kuin Huoleton Vuokravälityspalvelu ja lisäksi muita tehtäviä, jotka on listattu sivun alalaidasta löytyvään palvelukuvaukseen. Palvelu soveltuu erityisen hyvin noin kymmenen tai useampi asuntoja omistavalle vuokranantajalle.

Kaikille vuokranantajille laskujen maksu, vuokravalvonta, myöhässä olevista vuokrista muistuttelu, vuokrankorotukset, vesimittarilukemin pyytäminen, veden tasauslaskujen teko ja vakuuksien palauttaminen vuokrasuhteen päättyessä ei ole innostavinta tekemistä. Kaikki nämä ja vähän muuta sisältyy Huoleton Salkkupalveluumme.

Salkunhoitajamme hoitavat puolestasi kaikki vuokrasalkkuusi liittyvät laskut, kuten yhtiövastikkeet ja remonttilaskut. Jos vuokralaisella on maksut myöhässä, olemme häneen yhteydessä henkilökohtaisesti kumppanimme maksumuistutusten lisäksi. Pääset katsomaan sijoittajaportaalistamme mm. tiedon vapaista asunnoista ja saat kuukausittaiset raportit vuokralaisten maksutilanteesta ja tuotoista. Tarvittaessa teemme puolestasi verottajalle ilmoituksen vuokraustoimintaan liittyvistä tuloista ja kuluista.

Mitä Huolettoman Vuokranantajan palvelupaketit sisältävät?

Huoleton Vuokravälityspalvelu on suosittu ja laajan palvelusisällön välityspalvelumme, jota voi täydentää Huoleton Vuokranantajapalvelulla ja Huoleton Salkkupalvelulla. Useita asuntoja omistaville vuokranantajille suunnattuihin lisäpalveluihin sisältyy aina Huoleton Vuokravälityspalvelun tehtävät.

Huolettoman Vuokranantajan palveluiden hinnasto

Huoleton Salkkupalvelun hintaan tulee lisäveloituksia muun muassa vuokralaisvaihdosten yhteydessä. Pyydä siis hinta-arvio oman salkkusi hoidosta!

Kaikki palkkiomme ovat vähennyskelpoisia verotuksessa, joten voit vähentää palveluiden hinnasta veroprosenttisi suuruisen summan.

Muista myös Huolettoman Asuntosijoittajan sähköpostilista

Tarjoamme Asuntosijoittajat -sähköpostilistallemme oman sijoitusasuntostrategiamme mukaisen seulonnan läpikäyneitä kohteita. Asunnot sijaitsevat kasvavissa korkeakoulukaupungeissa hyvin hoidetuissa taloyhtiöissä tai uudiskohteissa ja tarjoavat hyvän vuokratuoton sekä mahdollisimman hyvän kassavirran. Usein kohteet eivät sijaitse kaupunkien keskustoissa, mutta välillä tarjoamme myös näitä pienemmän vuokratuoton kohteita, joissa on näkemyksemme mukaan arvonnousupotentiaalia. Asunnot ovat mahdollisia yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta 2000-luvulla rakennetuissa taloyhtiöissä, joissa remonttihuolia ei ole näköpiirissa pitkään aikaan.

Saat tarjolla olevista kohteista kattavan tietopaketin tunnuslukuineen, jotta voit itse arvioida, onko tämä sinulle sopiva kohde. Halutessasi voit käydä katsomassa asuntoa välittäjämme kanssa, jos kyseessä ei ole uudiskohde, mutta jokaisesta asunnosta on saatavissa hyvät kuvat ja muu materiaali, jotta voit tehdä ostopäätöksen asuntoa näkemättäkin. Voit aina olla ammattilaisiimme yhteydessä, kysyä lisätietoja ja käydä omaa tilannettasi läpi. Jos esimerkiksi omarahoitusosuutesi on niin pieni, että voit joutua asunnon negatiivisen kassavirran kanssa ongelmiin, emme suosittele sinulle keskustelun kohteena olevan asunnon ostamista.

Liity Asuntosijoittajat maililistalle!

Myynnissä olevien asuntojen lisäksi saat sähköpostilistan kautta Vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme, Asuntosijoittamisen oppaan sekä vinkkejä asuntosijoittamiseen.

Sähköposti(Pakollinen)