Vuokrattavat toimitilat

Me autamme yrityksiä menestymään välittämällä toimivia tiloja asiakasyritystemme tarpeisiin. Tilan etsiminen vie usein paljon aikaa ja kiireessä asia tahtoo venyä, vaikka uuden tilan löytämisellä olisi jo kova kiire. Me lupaamme tehdä tilan löytämisestä helppoa!

Jos sopivaa tilaa ei löydy nykyisten vuokranantaja-asiakkaidemme tarjonnasta, voimme sopia maksullisesta vuokralaisedustustoimeksiannosta ja etsimme tilaa kaikkien alueen vuokranantajien kohteista. Jos valmista toimitilaa ei löydy tai haluatte muista syistä uudet tilat, yhteistyökumppaneistamme löytyy rakentajia ja sijoittajia, joiden kanssa saamme tehtyä teille uudet ja tarpeisiinne räätälöidyt toimitilat.

Myytävät toimitilat

Välitämme monipuolisesti erilaisia myytäviä toimitiloja pääasiassa PK-seudulla ja Oulun alueella. Kohteiden selaamisen lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä välittäjiimme ja kertoa tarpeestasi.

Toimitilan omistaja, anna meidän vuokrata tai myydä tilasi

Usein kuulemme, että tilojen vuokraajia ei saa kiinni tai tilojen esittelyyn ei tahdo löytyä aikaa. Kun annat meidän hoitaa tilan vuokraamisen tai myynnin, voit olla varma, että teemme töitä asian eteen!

Huolehdimme puolestasi vuokraus- ja myyntiprosessin kokonaisuudessaan aina näytöistä vuokrasopimusten tai kauppakirjan laatimiseen ja avainten luovutukseen. Pitkän kokemuksemme ja osaamisemme avulla hinnoittelemme tilasi oikein, neuvottelemme parhaat mahdolliset sopimusehdot ja autamme sinua saamaan helpommin vakaata tuottoa.

Lue lisää

Energiaremontit
29.11.2022

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöön

Hankkeen aluksi taloyhtiön on hyvä kartoittaa kiinteistön nykyisen sähköistyksen soveltuvuus sähköautojen lataamiseen.
Yleinen
14.11.2022

Joulusisustus – Näin tuot jouluisen ilmeen kotiisi!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Sisustuksessa joulu näkyy erityisesti valaistuksessa, tekstiileissä ja kattauksessa. Joulusisustuksen eteen ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa, sillä jo pienillä yksityiskohdilla voi saada aikaan muutoksen.
Energiaremontit
1.6.2022

Energiaremontit taloyhtiöissä

Energiaremontilla tarkoitetaan lähtökohtaisesti kaikkia sellaisia taloyhtiön hankkeita, joiden lopputuloksena saadaan aikaan energiansäästöjä. Rahallisten säästöjen ohella energiaremontit pienentävät aina myös taloyhtiön hiilijalanjälkeä.