Vuokrattavat toimitilat

Me autamme yrityksiä menestymään välittämällä toimivia tiloja asiakasyritystemme tarpeisiin. Tilan etsiminen vie usein paljon aikaa ja kiireessä asia tahtoo venyä, vaikka uuden tilan löytämisellä olisi jo kova kiire. Me lupaamme tehdä tilan löytämisestä helppoa!

Jos sopivaa tilaa ei löydy nykyisten vuokranantaja-asiakkaidemme tarjonnasta, voimme sopia maksullisesta vuokralaisedustustoimeksiannosta ja etsimme tilaa kaikkien alueen vuokranantajien kohteista. Jos valmista toimitilaa ei löydy tai haluatte muista syistä uudet tilat, yhteistyökumppaneistamme löytyy rakentajia ja sijoittajia, joiden kanssa saamme tehtyä teille uudet ja tarpeisiinne räätälöidyt toimitilat.

Myytävät toimitilat

Välitämme monipuolisesti erilaisia myytäviä toimitiloja pääasiassa PK-seudulla ja Oulun alueella. Kohteiden selaamisen lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä välittäjiimme ja kertoa tarpeestasi.

Toimitilan omistaja, anna meidän vuokrata tai myydä tilasi

Usein kuulemme, että tilojen vuokraajia ei saa kiinni tai tilojen esittelyyn ei tahdo löytyä aikaa. Kun annat meidän hoitaa tilan vuokraamisen tai myynnin, voit olla varma, että teemme töitä asian eteen!

Huolehdimme puolestasi vuokraus- ja myyntiprosessin kokonaisuudessaan aina näytöistä vuokrasopimusten tai kauppakirjan laatimiseen ja avainten luovutukseen. Pitkän kokemuksemme ja osaamisemme avulla hinnoittelemme tilasi oikein, neuvottelemme parhaat mahdolliset sopimusehdot ja autamme sinua saamaan helpommin vakaata tuottoa.

Lue lisää

Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Miten sijoitusasunnosta saa jäämään käteen rahaa? Nämä asiat asuntosijoittajan pitää huomioida 

https://www.youtube.com/watch?v=QH11diLMQWA Asuntosijoittaminen on käynyt viime vuosina läpi turbulenssia. Kulut, hoitovastikkeet ja lainojen korot ovat nousseet…
Henkilö puhuu puhelimessa ollessaan tietokoneella

Asuntosijoittamisen suurin riski on olla aloittamatta

Jos asut yksityisasunnossa ja luotat asunnon arvonnousuun pitkällä aikavälillä, olet jo tavallaan asuntosijoittaja. Mutta entä…
Isännöinti
13.4.2023

Taloyhtiöiden hallitukset ikääntyvät

Taloyhtiöiden hallitukset ikääntyvät Kirjoittaja: Tuomo Pohjanen Omassa työssäni Kiinteistötahkolassa asiakashankinnan, sekä asiakaskokemuksen kehittämisen parissa olen…