Toimiston yhteystiedot

Käyntiosoite
Kuralankatu 2 (käynti Hämeen valtatien puolelta)
20540 Turku

Huom! Palvelemme sovittaessa myös Naantalissa osoitteessa Kurkelankatu 4.

Asiakaspalvelu
0207 480 000
asiakaspalvelu.turku(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Yhteyshenkilöt

  • Jani Oförsagd

    Toimistopäällikkö

    0207 481 004
  • Kai Suovanen

    Markkinointipäällikkö, MKT Isännöitsijä IAT, LKV, LVV

    0207 481 002

Isännöitsijät

Isännöinti Turussa suomalaisen asumisen asiantuntijalta

Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka vanhimmat tähän päivään saakka säilyneet rakennukset ovat jo 1700–luvulta. Sen jälkeen kaupungin rakennuskanta on kehittynyt ja kasvanut jatkuvasti aina näyttävistä Jugend-taloista 60-luvun kerrostaloihin ja moderneihin 2000-luvun uudiskohteisiin. Monipuolinen rakennuskanta vaatii tietenkin ylläpitoonsa myös monipuolista osaamista ja vankkaa ammattitaitoa.

Kiinteistötahkolan toiminta on perustunut alusta asti isännöintiin. Olemme vuosien varrella kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi, mikä kertoo osaamisestamme sekä tietenkin asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijän tehtävä on varmistaa kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvointi. Asunto-osakeyhtiölaissa määritetään, että isännöitsijän työtehtäviin kuuluu kiinteistön ja rakennusten pidosta huolehtiminen sekä yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijän rooli kuitenkin vaihtelee kiinteistön osakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Laadukasta ja pitkäjänteistä isännöintiä

Missiomme on tuottaa mahdollisimman laadukasta palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteisen kiinteistönhoidon lisäksi myös asiakkaiden omaisuuden hoitoa. Huolellisella työllä ja paneutumisella meille uskotut tehtävät tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla, eli aina ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Kouluttautuminen ja valvonta takaavat korkean laatutason

Jotta korkea laatutasomme säilyy, henkilökuntamme saavat huolellisen peruskoulutuksen, säännöllistä ammattikoulutusta sekä pääsevat vaihtamaan kokemuksia. Lisäksi seuraamme työmme laatua asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme myös valvotaan vuosittain. Auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Monipuolinen isännöitsijä Turun seudulla

Asuntoyhtiöiden lisäksi isännöimme Turussa tottuneella otteella myös kauppa- ja liikekeskuksia. Tarjoamme myös laajennettuja kiinteistömanageerauspalveluita sekä erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.