Isännöinnin toimistomme Turussa

Käyntiosoite
Kuralankatu 2 (käynti Hämeen valtatien puolelta)
20540 Turku

Palvelemme myös Naantalissa osoitteessa Kurkelankatu 4 ja Aurassa osoitteessa Turuntie 2.

Asiakaspalvelu
0207 480 200
asiakaspalvelu.turku(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Yhteyshenkilömme Turussa

Isännöitsijät ja kirjanpitäjät

Tutustu tarkemmin isännöinnin palveluihimme

Isännöinti Kiinteistötahkolassa

Tarjoamme huippuunsa kehitettyä isännöintiä ja ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla.

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pienten taloyhtiöiden isännöinti

Kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

Asukkaille

Asutko isännöimässämme taloyhtiössä? Voit hoitaa ilmoitukset ja tilaukset helposti netissä, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Premis-järjestelmä

Isännöintiasiakkaanamme taloyhtiönne saa käyttöönsä Premis-ohjelmiston – sähköisen isännöintijärjestelmän ja taloyhtiöportaalin.

Isännöinnin hintalaskuri

Isännöinnin hintalaskurimme antaa taloyhtiöllesi arvion normaalivuoden hallintokuluista, sisältäen isännöinnin ja taloushallinnon.

Isännöinti Turussa suomalaisen asumisen asiantuntijalta

Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka vanhimmat tähän päivään saakka säilyneet rakennukset ovat jo 1700–luvulta. Sen jälkeen kaupungin rakennuskanta on kehittynyt ja kasvanut jatkuvasti aina näyttävistä Jugend-taloista 60-luvun kerrostaloihin ja moderneihin 2000-luvun uudiskohteisiin. Monipuolinen rakennuskanta vaatii tietenkin ylläpitoonsa myös monipuolista osaamista ja vankkaa ammattitaitoa.

Kiinteistötahkolan toiminta on perustunut alusta asti isännöintiin. Olemme vuosien varrella kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta yli 500 ammattilaisen yhteisöksi, mikä kertoo osaamisestamme sekä tietenkin asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijän tehtävä on varmistaa kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvointi. Asunto-osakeyhtiölaissa määritetään, että isännöitsijän työtehtäviin kuuluu kiinteistön ja rakennusten pidosta huolehtiminen sekä yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijän rooli kuitenkin vaihtelee kiinteistön osakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Laadukasta ja pitkäjänteistä isännöintiä

Missiomme on tuottaa mahdollisimman laadukasta palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteisen kiinteistönhoidon lisäksi myös asiakkaiden omaisuuden hoitoa. Huolellisella työllä ja paneutumisella meille uskotut tehtävät tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla, eli aina ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Kouluttautuminen ja valvonta takaavat korkean laatutason

Jotta korkea laatutasomme säilyy, henkilökuntamme saavat huolellisen peruskoulutuksen, säännöllistä ammattikoulutusta sekä pääsevat vaihtamaan kokemuksia. Lisäksi seuraamme työmme laatua asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme myös valvotaan vuosittain. Auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Monipuolinen isännöitsijä Turun seudulla

Asuntoyhtiöiden lisäksi isännöimme Turussa tottuneella otteella myös kauppa- ja liikekeskuksia. Tarjoamme myös laajennettuja kiinteistömanageerauspalveluita sekä erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.