Yhteystiedot

Käyntiosoite (uusi osoite 20.2.2024 lähtien)

Jaakonkatu 3, 2.krs
96200 Rovaniemi

Asiakaspalvelu

p. 0207 480 260
p. 040 712 1573
asiakaspalvelu.rovaniemi(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-15:00

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Henkilöstö

Rekrytointi

Isännöinti

Korkealaatuista isännöintipalvelua Rovaniemellä

Lapin maakunnan arktisena pääkaupunkinakin tunnettu Rovaniemi on eloisa yliopistokaupunki. Rovaniemi on muuttovoittoinen kaupunki, joka houkuttelee jatkuvasti uusia asukkaita niin Lapin pienemmistä kaupungeista kuin etelästä. Siksi kaupunki kasvaa ja kehittyykin jatkuvasti – myös rakennuskannaltaan.

Monipuolinen ja kehittyvä rakennuskanta vaatii myös isännöintitoimistolta monipuolista osaamista. Olemme kokenut isännöinnin kumppani, joka palvelee napapiirin taloyhtiöitä paikallisesti Rovaniemen toimistolta käsin.

Isännöinti on kuulunut palveluvalikoimaamme yrityksemme ensimmäisestä päivästä lähtien. Sittemmin yhden miehen kotitoimisto on kasvanut satojen kiinteistöalan ammattilaisten yhteisöksi, mutta pyrimme edelleen säilyttämään sen saman välittömän, asiakaslähtöisen ja korkealaatuisen palvelun tason.

Isännöintiä toteutetaan meillä yksilöllisesti taloyhtiön toiveet ja tarpeet huomioiden. Jokaiselle taloyhtiölle nimetään oma isännöitsijä, jota avustavat tarvittaessa muut kiinteistöalan ammattilaiset. Taloyhtiö saa siis tutun ja helposti lähestyttävän isännöitsijän lisäksi jopa kymmenien ihmisten ammattitaidon käyttöönsä.

Isännöintipalvelumme voivat kattaa esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustamista
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaamista
  • viestintää taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutusta ja hankintaa
  • kiinteistönpidon strateginen suunnittelua

Haluamme luoda hyvinvoivia ja arvonsa säilyttäviä taloyhtiötä

Tärkein tehtävämme on varmistaa, että taloyhtiö ja sen asukkaat voivat hyvin sekä taloyhtiön ja asuntojen arvo säilyy. Asunto on usein omistajansa arvokkain omaisuus – ja siksi hoidammekin niitä aina parhaalla mahdollisella tavalla: huolellisesti, kustannustehokkaasti ja yksilöllisesti.

Jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua, kehitämme osaamistamme ja toimintaamme jatkuvasti niin henkilöstön kouluttamisen, laadunvalvonnan kuin asiakastyytyväisyyden mittaamisen avulla. Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, joten toimintaamme valvotaan säännöllisesti myös ulkopuolelta.

Isännöintiä kaikenkokoisilla asunto- ja kiinteistöyhtiöille

Tarjoamme isännöintipalveluita Rovaniemellä niin pienille kuin suurille taloyhtiöille, mutta myös esimerkiksi kauppa- ja liikekeskuksille. Otamme mielellämme myös vastuun koko kiinteistön manageroinnista.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille paras tapa isännöidä kiinteistöänne!