Isännöinti ja kirjanpito

Käyntiosoite
Vapaaherrantie 2A
40100 Jyväskylä

Asiakaspalvelu
0207 488 360
050 440 9532
asiakaspalvelu.jyvaskyla(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä Oy
27791404
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Isännöinti

Pitkäjänteistä ja kustannustehokasta isännöintiä Jyväskylässä

Keski-Suomen maakuntakeskus Jyväskylä on aktiivinen kasvukeskus, jossa yliopiston lisäksi myös monipuoliset uramahdollisuudet ja idyllinen tunnelma yhdistettynä kattavaan palvelutarjontaan houkuttelevat jatkuvasti uusia asukkaita. Jyväskylä pysyi melko pitkään suhteellisen pienenä kaupunkina, mutta tänä päivänä rakennuskanta kasvaa ja uudistuu jatkuvasti. Vauhdikas kasvu ja kehitys vaatii myös taloyhtiöiden isännöitsijöiltä jatkuvaa kouluttautumista ja ajan hermolla pysymistä.

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan kulmakivi yhtiön perustamisesta asti. Vuosien varrella olemme kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi. Tämä kertoo sekä vankasta osaamisestamme että asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijänä huolehdimme kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvoinnista. Asunto-osakeyhtiölain mukaan isännöitsijän tehtävänä on kiinteistön ja rakennusten ylläpidosta huolehtiminen sekä yhtiön päivittäiset hallinnon hoitaminen hallituksen ohjeiden mukaisesti, mutta isännöitsijänä rooli ja tehtävät muotoutuvat kuitenkin aina jokaisen taloyhtiön yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Huolehdimme kiinteistön ja sen asukkaiden hyvinvoinnista

Tavoitteemme on tuottaa aina korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Huolellisen kiinteistönhoidon lisäksi ymmärrämme, että isännöinti on myös asiakkaiden omaisuuden hoitoa. Huolellisella paneutumisella ja laadukkaalla työllä varmistamme, että tehtävämme tulevat aina suoritetuksi ajallaan ja parhaalla mahdollisilla tavalla – sekä tietenkin kustannustehokkaasti.

Korkean laadun varmistavat jatkuva kouluttautuminen ja valvonta

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Auktorisointi takaa tasaisen laadun sekä vaatii, että henkilökuntamme saa jatkuvaa koulutusta ja päivittää osaamistaan säännöllisesti. Tarjoammekin jokaiselle henkilökuntamme jäsenelle aina huolellisen peruskoulutuksen sekä säännöllistä ammattikoulutusta. Lisäksi ylläpidämme toimintamme tasalaatuisuutta kokemusten vaihdolla ja asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

Isännöitsijä kaikenkokoisille toimijoille

Meiltä saat isännöitsijän Jyväskylässä niin asuntoyhtiöille kuin kauppa- ja liikekeskuksille. Meiltä saat myös laajennetut manageerauspalvelut sekä erillisen, kustannustehokkaan konseptin pienten taloyhtiöiden isännöintiin.