Toimiston yhteystiedot

Käyntiosoite
Keskustie 6, 1. krs katutaso
01900 Nurmijärvi

Asiakaspalvelu
0207 488 380
040 712 1571
asiakaspalvelu.uusimaa(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Asiakaslähtöistä isännöintiä Nurmijärvellä

Pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Nurmijärvi on idyllinen ja maaseutumainen kunta, joka kuitenkin kasvaa huimaa vauhtia. Rauhallinen miljöö yhdistettynä sujuviin kulkuyhteyksiin pääkaupunkiin houkuttelevat kuntaan jatkuvasti uusia asukkaita.

Monipuolinen ja kehittyvä rakennuskanta vaatii myös isännöintitoimistolta monipuolista osaamista. Kokeneena isännöintikumppanina palvelemme Nurmijärven taloyhtiöitä luotettavasti ja ammattitaidolla paikalliselta toimistoltamme käsin.

Olemme vuosien aikana kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta satoja kiinteistöalan ammattilaisia työllistäväksi isännöintitoimistoksi, mutta meille on edelleen tärkeää palvella asiakkaitamme yhtä välittömästi, asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisesti kuin yhtiömme ensimmäisenä päivänä.

Meillä isännöintiä toteutetaan aina jokaisen taloyhtiön yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Jokainen taloyhtiö saa oman isännöitsijän, jonka apuna ovat tarvittaessa muut asumisen ja taloyhtiön kunnossapidon asiantuntijat. Taloyhtiöiden käytössä on siis aina jopa kymmenien ihmisten ammattitaito.

Isännöitsijän tehtäviin voi kuulua esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustamista
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaamista
  • viestintää taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutusta ja hankintaa
  • kiinteistönpidon strateginen suunnittelua

Tärkein tehtävämme on varmistaa taloyhtiön ja sen asukkaiden hyvinvointi

Asunto on usein omistajansa arvokkain omaisuus. Siksi tärkein tehtävämme on varmistaa, että taloyhtiö ja sen asukkaat voivat hyvin sekä asuntojen arvo säilyy. Hoidammekin asiakkaiemme omaisuutta aina mahdollisimman huolellisesti, kustannustehokkaasti sekä yksilölliset tarpeet huomioiden.

Tämän varmistaaksemme kehitämme osaamistamme ja toimintaamme säännöllisesti muun muassa henkilöstön kouluttamisen, laadunvalvonnan ja asiakastyytyväisyyden mittaamisen avulla. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan myös ulkopuolisen toimijan puolesta.

Laadukkaat isännöintipalvelut kaikenlaisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille

Isännöintitoimistomme palvelee Nurmijärvellä niin pieniä kuin suuria taloyhtiöitä sekä kauppa- ja liikekeskuksia. Tarjoamme lisäksi erillistä isännöinnin palvelukonseptia pienille taloyhtiöille sekä kokonaisvaltaista kiinteistömanageerausta.