Toimiston yhteystiedot

Käyntiosoite
Kauppatie 19-21
93400 Taivalkoski

Asiakaspalvelu
0207 480 272
040 586 8173
asiakaspalvelu.taivalkoski(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy
20280978
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Yhteyshenkilöt

Paikallista isännöintiosaamista Taivalkoskella

Taivalkoski on Kuusamon naapurissa sijaitseva kiireetön kunta. Lomailijoiden viihtyvyyden lisäksi Taivalkoskella panostetaan aktiivisesti myös alueen kehitykseen ja vakituisten asukkaiden hyvinvointiin.

Aktiivisesti kehittyvä kunta tarvitsee tietenkin myös kehityksessä mukana pysyvää isännöintiä. Kiinteistötahkolan Taivalkosken toimisto tarjoaakin asiantuntevat ja modernit isännöintipalvelut niin pienille kuin suurille taloyhtiöille, kauppa- ja liikekeskuksia unohtamatta.

Taloyhtiölle nimetty isännöitsijä voi hoitaa esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustamista
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaamista
  • viestintää taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutusta ja hankintaa
  • kiinteistönpidon strategista suunnittelua

Meille tärkeintä on kuitenkin aina varmistaa, että taloyhtiö ja sen asukkaat voivat hyvin sekä asuntojen arvo säilyy. Teemme tiivistä yhteistyötä taloyhtiön hallituksen kanssa ja heidän toiveidensa mukaisesti.

Säännöllinen kouluttautuminen ja valvonta varmistavat korkean laadun

Jotta voimme varmistaa isännöintipalveluiden korkean laadun koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti sekä seuraamme aktiivisesti laatutasoamme ja asiakastyytyväisyyttämme. Toimintamme peruspilareita ovat pitkäjänteisyys, huolellisuus ja ahkeruus. 

Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, joten toimintaamme valvotaan säännöllisesti myös ulkopuolelta. Näin pystymme puolueettomasti varmistamaan, että asiakkaidemme arvokkainta omaisuutta hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti.

Yksilöllistä isännöintiä kohteeseen kuin kohteeseen

Olemme tarjonneet isännöintiä yhtiömme ensimmäisestä päivästä alkaen. Vuosien varrella olemme kasvaneet satojen kiinteistöalan ammattilaisten yhteisöksi, jonka raudanlujaa ammattitaitoa asiakkaamme saavat hyödyntää päivittäisessä arjessaan.

Suunnittelemme aina isännöintipalvelut yksilöllisesti asiakkaamme tarpeiden ja toiveden mukaisesti. Tarjoamme myös erillistä palvelukonseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin sekä kokonaisvaltaista kiinteistömanageerausta.

Jos etsit osaavaa ja kokenutta isännöitsijää Taivalkoskella, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!