Isännöinnin toimistomme Oulussa

Käyntiosoite
Lumijoentie 1
90400 Oulu

Asiakaspalvelu
0207 480 200
asiakaspalvelu.oulu(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät Premisistä oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy
05035050
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Isännöinnin vastuuhenkilömme Oulussa

Pohjois-Suomen Talokeskus

Tutustu tarkemmin isännöinnin palveluihimme

Isännöinti Kiinteistötahkolassa

Tarjoamme huippuunsa kehitettyä isännöintiä ja ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla.

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pienten taloyhtiöiden isännöinti

Kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

Asukkaille

Asutko isännöimässämme taloyhtiössä? Voit hoitaa ilmoitukset ja tilaukset helposti netissä, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Premis-järjestelmä

Isännöintiasiakkaanamme taloyhtiönne saa käyttöönsä Premis-ohjelmiston – sähköisen isännöintijärjestelmän ja taloyhtiöportaalin.

Isännöinnin hintalaskuri

Isännöinnin hintalaskurimme antaa taloyhtiöllesi arvion normaalivuoden hallintokuluista, sisältäen isännöinnin ja taloushallinnon.

Asiantuntevaa ja luotettavaa isännöintiä Oulussa suomalaiselta perheyritykseltä

Kiinteistötahkolan perustamisesta saakka isännöinti on ollut toimintamme kivijalka. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 500 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus.

Toteutamme asunto-osakeyhtiölain mukaisesti isännöintipalvelut Oulussa. Lain määritelmän mukaan isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoitaa yhtiön päivittäistä hallintoa hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Suunnittelemme kuitenkin aina asuntoyhtiökohtaisesti isännöitsijän tehtävät ja vastuualueet – lopullisena tavoitteenamme se, että sekä kiinteistö että sen asukkaat voivat hyvin.

Jatkuva kehitys ja seuranta takaavat korkean laatutason

Kaiken toimintamme tavoitteena on tuottaa ensiluokkaisen laadukasta palvelua asiakkaillemme. Tiedämme, että isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Pyrimme toteuttamaan kaikki meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti, huolellisesti ja kustannustehokkaasti.

Laatutason säilymisen varmistamme henkilökuntamme oikealla peruskoulutuksella, säännöllisellä ammattikoulutuksella, kokemusten vaihdolla sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

ISA-auktorisoitu yhteisö

Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, mikä tarkoittaa sitä, että toimintaamme valvotaan vuosittain ja meiltä vaaditaan henkilöstön jatkuvaa koulutusta. Auktorisointi varmistaa, että palvelumme laatu pysyy tasaisena vuodesta toiseen. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Monipuolinen isännöitsijä Oulun seudulla

Taloyhtiöiden lisäksi vastuullamme on kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Tarjoamme niin perinteisiä isännöintiäpalveluita kaikenkokoisille taloyhtiöille kuin kokonaisvaltaisia kiinteistöjen manageerauspalveluita. Lisäksi olemme suunnitelleet erillisen isännöintikonseptin pienille taloyhtiöille.

Huolehdimme kaikista kiinteistöistäsi Oulussa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!