Yhteystiedot

Käyntiosoite

Itälahdenkatu 15-17, 1krs
00210 Helsinki

Asiakaspalvelu

p. 0207 480 280
p. 040 712 1571
asiakaspalvelu.uusimaa(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Yhteyshenkilöt

Isännöinti

Laadukasta ja luotettavaa isännöintiä Helsingin seudulla

Helsinki on nopeasti ja jatkuvasti niin rakennuskannaltaan kuin asukasmäärältään kasvava kaupunki. Uudinkohteiden lisäksi seudulla on myös useita vanhoja arvokkaita kiinteistöjä, joita tulee hoitaa huolellisesti ja historiaa kunnioittaen. Usean osakkaan kerrostaloyhtiöt vaativat isännöitsijältä osaamista, kokemusta ja yhteistyökykyä.

Kiinteistötahkola on toteuttanut isännöintiä aina yrityksen perustamispäivästä saakka. Vuosien varrella yritys on kasvanut yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi – jatkuvan osaamisen kehittämisen sekä asiakkaidemme luottamuksen ansiosta.

Toteutamme yhä tänäkin päivänä laadukkaat ja yksilölliset asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintipalvelut Helsingissä. Meillä on runsaasti kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden hoidosta pääkaupunkiseudun vilkkaassa sykkeessä. Isännöintipalvelumme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaidemme kanssa niin asukkaiden kuin kiinteistön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Isännöitsijä voi esimerkiksi:

  • avustaa taloyhtiön hallitusta
  • hoitaa yhtiön hallinnollisia tehtäviä
  • viestiä taloyhtiön asukkaille
  • kilpailuttaa ja hankkia palveluita
  • toteuttaa kiinteistönpidon strategista suunnittelua.

Pähkinänkuoressa tehtävämme on kuitenkin varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin, kiinteistö säilyttää arvonsa ja päivittäiset hallinnolliset toimet toteutetaan hallituksen ohjeiden mukaisesti. Lisää isännöitsijän tehtävistä voit lukea täältä »

Korkealaatuista isännöintiä pitkäjänteisellä ja ahkeralla työllä

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, mikä tarkoittaa myös asiakkaidemme omaisuuden hoitoa. Tavoitteemme on toteuttaa meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla: huolellisesti paneutuen, ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Korkean laatutasomme takaavat jatkuva kehitys ja valvonta

Korkean laatutason säilyttämiseksi panostamme jatkuvaan kehitykseen ja toiminnan seurantaan. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Toteutamme myös asiakastyytyväisyystutkimuksia laadun tason varmistamiseksi.

Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen, jota täydennetään säännöllisellä ammattikoulutuksella ja kokemusten vaihdolla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä osaamistamme että toimintaamme.

Isännöitsijä sekä asunto-osakeyhtiöille että kauppa- ja liikekeskuksille

Tarjoamme isännöintiä niin suuremmille kuin pienemmille taloyhtiöille: pienille taloyhtiöille olemme suunnitelleen erillisen konseptin, joka vastaa heidän tarpeitaan. Taloyhtiönne päätöksenteon ja kunnossapidon tukena on koko asiantuntija- ja yhteistyöverkostomme, joten esimerkiksi saneeraushankkeisiin saatte saman katon alta myös teknisen isännöitsijän palvelut.

Asuntoyhtiöiden lisäksi meillä on kokemusta useiden kauppa- ja liikekeskusten isännöinnistä. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi toteutamme myös kokonaisvaltaiset kiinteistöjen manageerauspalvelut.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä Helsingin seudulla vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!