Isännöinnin toimistomme Helsingin Lauttasaaressa

Käyntiosoite

Itälahdenkatu 15-17, 1krs
00210 Helsinki

Asiakaspalvelu

p. 0207 480 280
p. 040 712 1571
asiakaspalvelu.uusimaa(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Yhteyshenkilömme Helsingissä

Isännöinti

Laadukasta ja luotettavaa isännöintiä Helsingin seudulla

Helsinki on nopeasti ja jatkuvasti niin rakennuskannaltaan kuin asukasmäärältään kasvava kaupunki. Uudiskohteiden lisäksi seudulla on myös useita vanhoja arvokkaita kiinteistöjä, joita tulee hoitaa huolellisesti ja historiaa kunnioittaen. Usean osakkaan kerrostaloyhtiöt vaativat isännöitsijältä osaamista, kokemusta ja yhteistyökykyä.

Kiinteistötahkola on toteuttanut isännöintiä aina yrityksen perustamispäivästä saakka. Vuosien varrella yritys on kasvanut yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi – jatkuvan osaamisen kehittämisen sekä asiakkaidemme luottamuksen ansiosta.

Toteutamme yhä tänäkin päivänä laadukkaat ja yksilölliset asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintipalvelut Helsingissä. Meillä on runsaasti kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden hoidosta pääkaupunkiseudun vilkkaassa sykkeessä. Isännöintipalvelumme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaidemme kanssa niin asukkaiden kuin kiinteistön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Tule rohkeasti tapaamaan meitä tai jätä tarjouspyyntö helposti netissä!

Tutustu tarkemmin isännöinnin palveluihimme

Isännöinti Kiinteistötahkolassa

Tarjoamme huippuunsa kehitettyä isännöintiä ja ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla.

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pienten taloyhtiöiden isännöinti

Kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

Asukkaille

Asutko isännöimässämme taloyhtiössä? Voit hoitaa ilmoitukset ja tilaukset helposti netissä, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Premis-järjestelmä

Isännöintiasiakkaanamme taloyhtiönne saa käyttöönsä Premis-ohjelmiston – sähköisen isännöintijärjestelmän ja taloyhtiöportaalin.

Isännöinnin hintalaskuri

Isännöinnin hintalaskurimme antaa taloyhtiöllesi arvion normaalivuoden hallintokuluista, sisältäen isännöinnin ja taloushallinnon.

Helsingin taloyhtiöt – olemme täällä teitä varten

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, mikä tarkoittaa myös asiakkaidemme omaisuuden hoitoa. Tavoitteemme on toteuttaa meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla: huolellisesti paneutuen, ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Tehtävämme on varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin, kiinteistö säilyttää arvonsa ja päivittäiset hallinnolliset toimet toteutetaan hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Isännöitsijän tehtävänä voi olla esimerkiksi:

  • avustaa taloyhtiön hallitusta
  • hoitaa yhtiön hallinnollisia tehtäviä
  • viestiä taloyhtiön asukkaille
  • kilpailuttaa ja hankkia palveluita
  • toteuttaa kiinteistönpidon strategista suunnittelua.

 Lisää isännöitsijän tehtävistä voit lukea täältä »

Digitaaliset järjestelmät mahdollistavat sujuvamman hallitustyön

Isännöimämme taloyhtiöt Helsingin seudulla saavat aina käyttöönsä myös digitaalisen Premis isännöintijärjestelmän ja taloyhtiöportaalin.

Premis-järjestelmässä taloyhtiön hallitus voi muun muassa seurata taloyhtiön taloutta ja rahaliikennettä, tiedottaa helposti taloyhtiön asukkaita sekä tutustua taloyhtiötä koskevaan dokumentaatioon ja asiakirjoihin. Sähköinen isännöintijärjestelmä lisää myös isännöinnin läpinäkyvyyttä: järjestelmästä hallituksen on helppo seurata esimerkiksi millaisia töitä isännöintitoimisto on taloyhtiöltä laskuttanut.

Taloyhtiön osakkaille Premis-järjestelmä näyttäytyy helppokäyttöisenä taloyhtiöportaalina, jossa osakas voi esimerkiksi lukea ajankohtaisia tiedotteita, seurata omaa vastikekirjanpitoaan sekä tehdä ilmoituksia isännöitsijälle.

Korkean laatutasomme takaavat jatkuva kehitys ja valvonta

Korkean laatutason säilyttämiseksi panostamme jatkuvaan kehitykseen ja toiminnan seurantaan. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Toteutamme myös asiakastyytyväisyystutkimuksia laadun tason varmistamiseksi.

Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen, jota täydennetään säännöllisellä ammattikoulutuksella ja kokemusten vaihdolla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä osaamistamme että toimintaamme.

Paljonko isännöinti maksaa Helsingin seudulla?

Isännöinnin hinta riippuu aina isännöintisopimuksen sisällöstä ja laajuudesta sekä taloyhtiön koosta. Usein hinta muodostuu kiinteästä kuukausimaksusta, joka sisältää esimerkiksi vastikevalvonnan, kirjanpidon, tiedottamisen ja mahdollisesti tietyn määrän sovittuja kokouspalkkioita. Kuukausimaksun päälle voidaan erikseen laskuttaa tietyistä sovituista lisätöistä, joita voivat olla esimerkiksi läsnäolo ylimääräisissä kokouksissa, hanketyöskentely tai asiakirjatilaukset. Isännöinnin perushinta vaihtelee tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta reiluun tuhanteen euroon kuukaudessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän taloyhtiöllenne sopivan palvelukokonaisuuden ja laskemme teille yksilöllisen tarjouksen – tai testaa helposti paljonko isännöinti voisi maksaa juuri teidän taloyhtiöönne.

Isännöitsijä sekä asunto-osakeyhtiöille että kauppa- ja liikekeskuksille

Tarjoamme isännöintiä niin suuremmille kuin pienemmille taloyhtiöille: pienille taloyhtiöille olemme suunnitelleen erillisen konseptin, joka vastaa heidän tarpeitaan. Taloyhtiönne päätöksenteon ja kunnossapidon tukena on koko asiantuntija- ja yhteistyöverkostomme, joten esimerkiksi saneeraushankkeisiin saatte saman katon alta myös teknisen isännöitsijän palvelut.

Asuntoyhtiöiden lisäksi meillä on kokemusta useiden kauppa- ja liikekeskusten isännöinnistä. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi toteutamme myös kokonaisvaltaiset kiinteistöjen manageerauspalvelut.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä Helsingin seudulla vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!