Isännöinnin ja kirjanpidon toimistomme Tampereen Nekalassa

Käyntiosoite
Kuokkamaantie 4
33800 Tampere

Asiakaspalvelu
0207 488 300
040 712 1572
asiakaspalvelu.tampere(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy
21549617
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Yhteyshenkilömme Tampereella

Isännöinti

Tutustu tarkemmin isännöinnin palveluihimme

Isännöinti Kiinteistötahkolassa

Tarjoamme huippuunsa kehitettyä isännöintiä ja ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla.

Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pienten taloyhtiöiden isännöinti

Kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

Asukkaille

Asutko isännöimässämme taloyhtiössä? Voit hoitaa ilmoitukset ja tilaukset helposti netissä, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Premis-järjestelmä

Isännöintiasiakkaanamme taloyhtiönne saa käyttöönsä Premis-ohjelmiston – sähköisen isännöintijärjestelmän ja taloyhtiöportaalin.

Isännöinnin hintalaskuri

Isännöinnin hintalaskurimme antaa taloyhtiöllesi arvion normaalivuoden hallintokuluista, sisältäen isännöinnin ja taloushallinnon.

Luotettavaa isännöintiä Tampereella suomalaisen asumisen asiantuntijalta

Tampere – tuo punatiilisten vanhojen tehdasrakennusten värittämä, kosken halkoma kaunis kaupunki. Jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän Tampereen rakennuskanta on monipuolista: näyttäviä vanhoja Jugend-taloja, kerrostaloja 50-luvulta aina tähän päivään, sekä kodikkaita puutaloyhtiöitä. Oli taloyhtiösi sitten historiallisesti arvokas kohde tai uutuuttaan säihkyvä tornitalo, hoidamme taloyhtiösi isännöinnin Tampereella luotettavasti, ammattitaidolla ja paikallisesti – taloyhtiösi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kiinteistötahkola on toteuttanut isännöintiä yrityksen ensimmäisestä päivästä saakka, kasvaen yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi. Tämä kasvu ei olisi ollut mahdollista ilman jatkuvaa osaamisen kehittämistä – ja asiakkaidemme luottamusta.

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä isännöintipalvelua Tampereella, vuosien kokemuksella. Isännöitsijämme varmistavat, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin. Asunto-osakeyhtiölain mukaisesti huolehdimme kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoidamme yhtiön päivittäistä hallintoa yhtiön hallituksen ohjeiden mukaisesti. Lopulliset isännöitsijän tehtävät määräytyvät kuitenkin aina asunto-osakeyhtiön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Korkea laatu on isännöintipalveluidemme kulmakivi

Tavoitteemme on tuottaa ensiluokkaisen laadukasta palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on sekä pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa että asiakkaidemme omaisuudenhoitoa. Huolellisella ja yksilöllisellä paneutumisella sekä korkeatasoisella toiminnalla varmistamme, että asiakkaidemme meille osoitetut tehtävät hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Isännöitsijämme voi esimerkiksi:

  • Avustaa taloyhtiön hallitusta
  • Hoitaa taloyhtiön hallinnollisia tehtäviä
  • Viestiä taloyhtiön asukkaille
  • Kilpailuttaa ja hankkia palveluita
  • Neuvoa sopimusasioissa
  • Toteuttaa kiinteistönpidon strategista suunnittelua

Lue lisää isännöitsijän tehtävistä »

Korkea laatutaso varmistetaan jatkuvalla kehityksellä

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme korkean laatutason säilyttämiseksi. Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen ja säännöllistä ammattikoulutusta. Lisäksi toteutamme säännöllistä kokemusten vaihtoa ja asiakastyytyväisyystutkimuksia.

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan myös ulkopuolelta vuosittain. Tämä varmistaa tasaisen laadun ja vaatii meiltä jatkuvan koulutuksen ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksien tarjoamista henkilökunnallemme. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Isännöitsijä kaikenlaisille kiinteistöille Tampereen seudulla

Isännöinnin asiakkaanamme saat käyttöösi koko Kiinteistötahkolan ammattiosaamisen, tarvittaessa esimerkiksi teknisen isännöitsijän palvelut. Tarjoamme myös erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Erilaisten asuntoyhtiöiden lisäksi vastuullamme on kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia, joita hoidamme kokonaisvaltaisilla manageerauspalvelulla

Kun etsit kokenutta ja luotettavaa isännöitsijää Tampereella, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!