Yhteystiedot

Käyntiosoite
Turvalaaksonkaari 2 B
01740 Vantaa

Asiakaspalvelu
0207 488 370
0400 367 152
asiakaspalvelu.uusimaa(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-15:00.

Isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien yhteystiedot löydät taloyhtiöportaalista oman taloyhtiösi tiedoista. Kirjaudu Premis-portaaliin tästä.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Yhteyshenkilöt, isännöinti

Yksilöllistä ja laadukasta isännöintiä Vantaalla

Vantaa on nopeasti kehittyvä kaupunki pääkaupunkiseudun sykkeessä. Uudiskohteiden määrä alueella kasvaa jatkuvasti, mutta kaupungissa on myös useita vanhempia taloyhtiöitä, jossa suuret peruskorjaukset alkavat olemaan ajankohtaisia. Oli kyseessä uusi tai vanha taloyhtiö, kokeneet isännöitsijämme hoitavat taloyhtösi isännöinnin ammattitaitolla ja yhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.

Olemme toteuttaneet isännöintiä yhtiömme perustamispäivästä lähtien. Olemme kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta satoja kiinteistöalan ammattilaisia työllistäväksi yhteisöksi. Menestyksemme salaisuus on jatkuva osaamisen kehittäminen sekä tietenkin asiakkaidemme luottamus.

Meiltä saat kokonaisvaltaiset ja laadukkaat isännöintipalvelut Helsingissä – niin pienille asunto-osakeyhtiöille kuin suuremmille kiinteistöyhtiöille. Meillä on runsaasti kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden hoidosta pääkaupunkiseudun vilkkaassa sykkeessä. Isännöintipalvelumme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaidemme kanssa niin asukkaiden kuin kiinteistön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Isännöitsijän tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustaminen
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaaminen
  • viestintä taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutus ja hankinta
  • kiinteistönpidon strateginen suunnittelu

Tärkein tehtävämme on kuitenkin aina varmistaa, että taloyhtiö asukkaineen voi hyvin, taloyhtiön arvo säilyy ja arki sujuu mutkattomasti, hallituksen toiveiden mukaisesti.

Pitkäjänteinen ja ahkera työ varmistaa korkean laatutason

Missiomme on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Tämä mahdollisestaan paitsi ahkeralla myös pitkäjänteisellä työllä sekä huolellisella kiinteistön, eli asiakkaidemme omaisuuden, hoidolla. Pyrimme aina toteuttamaan meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla, eli huolellisesti, ajallaan ja kustannustehokkaasti.

Jatkuva kehitys ja valvonta

Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti, sekä seuraamme laatutasoamme tarkasti. Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, joten toimintaamme valvotaan säännöllisesti myös ulkopuolelta. Tutkimme aktiivisesti myös asiakastyytyväisyyttä.

Peruskoulutuksen lisäksi henkilökuntamme täydentää osaamistaan säännöllisillä ammattikoulutuksilla ja kokemusten vaihdolla.

Isännöitsijä kaikenlaisille kiinteistöyhtiöille Vantaalla

Asunto-osakeyhtiöiden lisäksi meillä on kokemusta myös kauppa- ja liikekeskusten isännöinnistä. Suurten kiinteistöyhtiöiden lisäksi pystymme tarjoamaan yksilöityä palveluita myös pienille taloyhtiöille. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaisia kiinteistöjen manageerauspalveluita.

Meiltä löydät luotettavan asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintsijän Vantaan seudulla – vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!