Toimiston yhteystiedot

Käyntiosoite
Kitkantie 7 (Osoite muuttunut)
93600 Kuusamo

Asiakaspalvelu
0207 480 270
040 712 1574
asiakaspalvelu.kuusamo(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Laskutusosoite
(Ei koske taloyhtiöiden laskuja)
Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy
PL 22947
00021 LASKUTUS

Yhteyshenkilöt, isännöinti

Isännöitsijät

Vuokravälitys Kuusamo

Vuonna 2020 hoidimme 4000 asunnon vuokravälityksestä Suomessa – myös Kuusamossa. Meiltä saat vuokravälityspalvelut ammattitaitoisilta välittäjiltä, joilla on vuosien kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja vuokramarkkinoista.

Vuorkavälityspalvelumme tekee asunnon vuokraamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Autamme sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä – joko yhdessä kanssasi tai kokonaan puolestasi. Lisäksi saat meiltä vuoden takuun: mikäli valittu vuokralainen irtisanoo asunnon vuoden sisällä, lupaamme etsiä maksutta uuden vuokralaisen.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälittäjä auttaa sinua kaikissa asunnon vuokraukseen liittyvissä käytännön asioissa, kuten vuokran määrityksessä, vuokralaisen valinnassa ja vuokrasopimuksen solmimisessa. Vuokravälityksen ansiosta asunnon vuokraaminen on sinulle helpompaa, huolettomampaa ja turvallisempaa.

Vuokravälityksellä suurempaa tuottoa sijoituksellesi

Tuottoisassa asuntosijoittamisessa erityisen tärkeää on hyvän vuokralaisen löytäminen. Jokainen tyhjä kuukausi aiheuttaa tuoton sijaan kuluja, samoin vuokranmaksun laiminlyönti tai asunnon vahingoittaminen.

Vuokravälittäjät avulla minimoit riskit tyhjistä kuukausista tai huonosta vuokralaisesta. Tarkastamme aina huolellisesti vuokralaisehdokkaiden taustat sekä tarjoamme vuoden takuun, jonka ansiosta saat nopeasti uuden vuokralaisen ilman lisäkuluja, mikäli solmittu vuokrasuhde jää odotettua lyhyemmäksi.

Vuokravälityspalvelut Kiinteistötahkolassa

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Asuntosijoittajien palvelut

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.