Yhteystiedot

Käyntiosoite
Turvalaaksonkaari 2 B
01740 Vantaa

Vuokravälitys
020 7480 294
040 158 0999
vuokra.helsinki(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Yhteyshenkilöt

Vuokra-asunnot

Toimitilat

 • Kiinteistötahkola logo

  Sampo Ylikulju

  Toimitilojen myynti ja vuokraus LVV

  040 354 1771
 • Kiinteistötahkola logo

  Santeri Rinta-Rahko

  Toimitilojen vuokraus

  044 726 0031

Kiinteistönvälitys

Asuntojen ja toimitilojen välitystä Helsingissä

Kiinteistötahkolan perustamisesta saakka asuntojen ja tilojen välitys on ollut tärkeä osa toimintaamme. Harva tietää, että toimintamme lähti liikkeelle nimenomaan kiinteistönvälityksestä. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 400 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus. Palvelemme Keski-Uudenmaan alueella asiakkaitamme Vantaan toimipisteeltämme.

Välitämme koteja omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin. Asiakkaamme osaavat arvostaa huippuvalokuvaajamme ottamia kuvia, nykyaikaisia asunnon stailauspalveluitamme ja ammattimaista tekemistämme. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Tarjoamme toimitilojen vuokravälitystä ja kiinteistönvälitystä varastoista isoihin kokonaisuuksiin. Meiltä löydät osaavan välittäjän, joka osaa hinnoitella tilasi oikein oli sitten kyseessä kohteen vuokraus tai myynti ja joka ei vain istuskele odottelemassa, että vuokralainen kävelisi toimistolle tiloja kyselemään. Välittämämme tilat löytyvät omien sivujemme lisäksi neljältä toimitilasivustolta.

Vuokravälitys Helsingin seudulla

Vuokravälityspalvelumme avulla vuokraat asuntosi helposti ja turvallisesti. Hoidamme puolestasi kaikki asunnon vuokraukseen liittyvät käytännön asiat. Lisäksi annamme palvelulle vuoden takuun, eli kannamme riskin mikäli vuokralainen vaihtuu kesken vuoden.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Olemme tehneet vuokravälitystä Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla jo vuosia – vuonna 2020 vastasimme 1500 asunnon vuokrauksesta Uudellamaalla.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälitys tarkoittaa sitä, että huolehdimme kaikesta asunnon vuokraukseen liittyvästä puolestasi. Avullamme sinun ei tarvitse huolehtia hyvän vuokralaisen valinnasta, vuokrasumman määrittelystä tai vuokrasuhteen solmimisesta. Me varmistamme, että saat asunnosta markkinahintaisen vuokratuoton ja asuntoni vuokraus sujuu huolettomasti.

Miksi vuokravälitys kannattaa?

Asuntosijoittamisessa yksi tärkeimmistä asioista on hyvän vuokralaisen löytäminen. Mikäli vuokralaista ei löydy tai vuokralainen laiminlyö asuntoa tai vuokranmaksuaan, muuttuu tuottoisa sijoitus nopeasti kulueräksi.

Vuokravälityksemme ammattilaiset ovat asuntojen vuokraamisen konkareita, jotka auttavat sinua arvioimaan sopivaa vuokrasummaa, tekemään järkevän sopimuksen sekä valitsemaan hyvän vuokralaisen.

Helppouden lisäksi vuokravälitys tekee asunnon vuokrauksesta myös turvallisempaa: mikäli valittu vuokralainen muuttaa pois asunnosta vuoden sisällä, sitoudumme etsimään tilalle uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Vuokravälityspalvelut Kiinteistötahkolassa

Meillä on vuosikymmenten kokemus pääkaupunkiseudun taloyhtiöistä ja vuokramarkkinasta. Avullamme saat asuntosijoittamisesta vaivatonta, huoletonta ja tuottoisaa.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

 • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
 • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
 • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.