Vuokravälitys ja kiinteistönvälitys

Käyntiosoite
Kuokkamaantie 4
33800 Tampere

Asiakaspalvelu
0207 488 301
044 705 0522
vuokra.tampere(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Vuokra- ja kiinteistönvälittäjät

Asuntojen ja toimitilojen välitystä Tampereen seudulla

Kiinteistötahkolan perustamisesta saakka asuntojen ja tilojen välitys on ollut tärkeä osa toimintaamme. Harva tietää, että toimintamme lähti liikkeelle nimenomaan kiinteistönvälityksestä. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 400 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus.

Välitämme koteja omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin. Asiakkaamme osaavat arvostaa huippuvalokuvaajamme ottamia kuvia, nykyaikaisia asunnon stailauspalveluitamme ja ammattimaista tekemistämme. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Tarjoamme toimitilojen vuokravälitystä ja kiinteistönvälitystä varastoista isoihin kokonaisuuksiin. Meiltä löydät osaavan välittäjän, joka osaa hinnoitella tilasi oikein oli sitten kyseessä kohteen vuokraus tai myynti ja joka ei vain istuskele odottelemassa, että vuokralainen kävelisi toimistolle tiloja kyselemään. Välittämämme tilat löytyvät omien sivujemme lisäksi neljältä toimitilasivustolta.

Vuokravälitys Tampereella

Vuokravälityspalvelulla varmistat, että asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Kiinteistötahkolan ammattitaitoiset vuokravälittäjät auttavat sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä. Lisäksi sitoudumme etsimään uuden vuokralaisen ilman palkkiota, mikäli valittu vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksensa vuoden sisällä.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Meillä on vuosien kokemus vuokravälityksestä Tampereella. Vuonna 2020 huolehdimme 4000 asunnon vuokrauksesta koko Suomessa.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityksessä vuokravälittäjä auttaa sinua vuokran määrän, vuokrasopimuksen määrittelyssä ja vuokralaisen valinnassa, sekä hoitaa puolestasi kaikki vuokraukseen liittyvät käytännön asiat, kuten asunnon esittelyn, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimukset ja vuokrauksen paperityöt. Näin saat asunnostasi varmasti markkinahintaisen vuokratuoton ja asunnon vuokraus sujuu vaivattomasti.

Vuokravälitys tekee asuntosijoittamisesta helppoa, turvallista ja tuottoisaa

Hyvän vuokralaisen löytäminen on asuntosijoittamisessa tärkeää, muttei suinkaan aina helppoa. Tyhjä asunto tai huono vuokralainen muuttuvat äkkiä ikäväksi kulueräksi.

Vuokravälittäjä auttaa sinua varmistamaan hyvän tuoton sijoitusasunnollesi sekä löytämään sopivan vuokralaisen. Lisäksi tyhjän asunnon riski pienenee vuoden takuumme ansiosta.

Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelut

Olemme asumisen ammattilaisia – meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja asuntojen vuokrauksesta.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.