Vuokravälitys ja kiinteistönvälitys

Käyntiosoite
Kuokkamaantie 4
33800 Tampere

Asiakaspalvelu
044 705 0522
vuokra.tampere(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Vuokra- ja kiinteistönvälittäjät

 • Kalevi Syrjänen

  Myyntipäällikkö, Asuntovuokraus, LVV

  044 713 0005
 • Linnea Haapanen

  Vuokravälittäjä, LVV

  050 438 3016
 • Eeva Linnanen

  Vuokra-asunnot, LVV

  0207 488 303
 • Juha P. Järvinen

  Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälitys, LKV

  0400 739 055
 • Annina Niemi

  Toimitilat, myynti ja vuokraus, kiinteistönvälitys, LKV, kaupanvahvistaja

  040 481 2220

Kiinteistönvälitys Tampereella

Harva tietää, että Kiinteistötahkolan toiminta lähti liikkeelle nimenomaan kiinteistönvälityksestä. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 400 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus.

Välitämme niin koteja kuin toimitiloja, sekä kokonaisia kiinteistöjä tai useamman asunnon kokonaisuuksia. Osaavana ja modernina kiinteistönvälittäjänä tiedämme, mitä kotien ostajat haluavat juuri nyt. Ammattikuvaajien lisäksi käytössämme on virtuaalisesti kuviin tehtävät stailaukset, 3D-esittelyt ja sähköisen kaupanteon työkalut. Sijoitusasuntojen myyjät hyötyvät laajasta asuntosijoittajien verkostostamme, sillä meillä on ostajat useimmiten valmiina, olitpa myymässä yhtä asuntoa tai vaikka kokonaista kerrostaloa.

Välittäjämme avulla saat parhaan hinnan kodistasi ilman turhaa stressiä! Kiinteistönvälityksen palkkioomme sisältyy aina ammattivalokuvaus, asiakirjakulut sekä kattava markkinointi. Sovimme toimintamalleista ja tavoitteista aina kanssasi yksilöllisesti ja selvitämme mm. haluatko saada kaupan aikaan mahdollisimman nopeasti vai haluatko ensisijaisesti korkeimman mahdollisen hinnan kohteestasi.

Vuokravälitys Tampereella

Vuokravälityspalvelulla varmistat, että asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Kiinteistötahkolan ammattitaitoiset vuokravälittäjät auttavat sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä. Lisäksi sitoudumme etsimään uuden vuokralaisen ilman palkkiota, mikäli valittu vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksensa vuoden sisällä.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Meillä on vuosien kokemus vuokravälityksestä Tampereella. Vuonna 2020 huolehdimme 4000 asunnon vuokrauksesta koko Suomessa.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityksessä vuokravälittäjä auttaa sinua vuokran määrän, vuokrasopimuksen määrittelyssä ja vuokralaisen valinnassa, sekä hoitaa puolestasi kaikki vuokraukseen liittyvät käytännön asiat, kuten asunnon esittelyn, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimukset ja vuokrauksen paperityöt. Näin saat asunnostasi varmasti markkinahintaisen vuokratuoton ja asunnon vuokraus sujuu vaivattomasti.

Vuokravälitys tekee asuntosijoittamisesta helppoa, turvallista ja tuottoisaa

Hyvän vuokralaisen löytäminen on asuntosijoittamisessa tärkeää, muttei suinkaan aina helppoa. Tyhjä asunto tai huono vuokralainen muuttuvat äkkiä ikäväksi kulueräksi.

Vuokravälittäjä auttaa sinua varmistamaan hyvän tuoton sijoitusasunnollesi sekä löytämään sopivan vuokralaisen. Lisäksi tyhjän asunnon riski pienenee vuoden takuumme ansiosta.

Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelut

Olemme asumisen ammattilaisia – meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja asuntojen vuokrauksesta.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

 • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
 • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
 • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.