Vuokra-asunnot, toimitilat, kiinteistönvälitys ja asumisoikeusasunnot

Käyntiosoite
Lumijoentie 1
90400 Oulu

Asiakaspalvelu
040 152 9999

vuokra.oulu(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Välittäjien yhteystiedot löydät alempaa sivulta.

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:30.

Välittäjien yhteystiedot

Vuokra-asuntojen välitys ja asumisoikeusasuntojen myynti

Asuntojen kiinteistönvälitys

Toimitilojen vuokravälitys ja kiinteistönvälitys

 • Kiinteistötahkola logo

  Joni Romppainen

  Toimitilojen myynti ja vuokraus, LKV Tiiminvetäjä

  040 540 0672
 • Kiinteistötahkola logo

  Sami Kortesoja

  Toimitilojen vuokraus

  045 896 4803

Asuntojen ja toimitilojen välitystä Oulun seudulla

Kiinteistötahkolan perustamisesta saakka asuntojen ja tilojen välitys on ollut tärkeä osa toimintaamme. Harva tietää, että toimintamme lähti liikkeelle nimenomaan kiinteistönvälityksestä. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 400 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus.

Välitämme koteja omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin. Asiakkaamme osaavat arvostaa huippuvalokuvaajamme ottamia kuvia, nykyaikaisia asunnon stailauspalveluitamme ja ammattimaista tekemistämme. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Tarjoamme toimitilojen vuokravälitystä ja kiinteistönvälitystä varastoista isoihin kokonaisuuksiin. Meiltä löydät osaavan välittäjän, joka osaa hinnoitella tilasi oikein oli sitten kyseessä kohteen vuokraus tai myynti ja joka ei vain istuskele odottelemassa, että vuokralainen kävelisi toimistolle tiloja kyselemään. Välittämämme tilat löytyvät omien sivujemme lisäksi neljältä toimitilasivustolta.

Vuokravälitys Oulussa

Vuokravälityspalvelu auttaa sinua vuokraamaan asuntosi turvallisesti ja vaivattomasti. Autamme sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä. Lisäksi saat meiltä vuoden takuun: sitoudumme etsimään uuden vuokralaisen täysin ilman palkkiota, mikä valittu vuokralainen irtisanoo sopimuksensa vuoden sisällä.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Meillä on vuosien kokemus vuokravälityksestä – myös Oulussa. Vuonna 2020 hoidimme 4000 asunnon vuokravälityksen Suomessa.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityspalvelussamme huolehditaan kaikesta asunnon vuokraukseen liittyvästä puolestasi – tai yhdessä kanssasi. Voimme hoitaa esimerkiksi vuokralaisen valinnan, vuokrasumman määrittelyn ja vuokrasuhteen solmimisen. Vuokravälityksellä varmistat, että saat asunnosta markkinahintaisen vuokratuoton ja asuntosi vuokraus sujuu vaivattomasti.

Tuottoisaa asuntosijoittamista ammattilaisen avulla

Asuntosijoittamisessa yksi tärkeimmistä asioista on hyvän vuokralaisen löytäminen. Asuntoa tai vuokranmaksuaan laiminlyövä vuokralainen tai tyhjillään oleva asunto muuttuu äkkiä ikäväksi kulueräksi.

Vuokravälittäjämme ovat asuntojen vuokraamisen konkareita, jotka auttavat sinua varmistamaan sijoituksesi tuottoisuuden. Sopiva vuokrasumma, fiksu vuokrasopimus, oikeanlainen vuokralainen sekä ennen kaikkea tarjoamamme vuoden takuu tekevät asuntosijoittamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja huoletonta.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.

Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelut

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja vuokramarkkinoista. Meidän avullamme asunnon vuokraaminen sujuu kuin tanssi.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

 • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
 • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
 • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.