Vuokra-asunnot, toimitilat, kiinteistönvälitys

Käyntiosoite
Lumijoentie 1
90400 Oulu

Asiakaspalvelu
040 152 9999

vuokra.oulu(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Välittäjien yhteystiedot löydät alempaa sivulta.

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Välittäjien yhteystiedot

Vuokra-asuntojen välitys

Asuntojen kiinteistönvälitys

Toimitilojen vuokravälitys ja kiinteistönvälitys

  • Sami Kortesoja

    Toimitilojen myynti ja vuokraus, LVV

    045 896 4803

Kiinteistönvälitystä Oulun seudulla

Olemme välittäneet asiakkaidemme koteja ja kiinteistöjä jo yli 45 vuoden ajan, mikä kertoo suuresta luottamuksesta. Ammattitaitoomme tuo lisämausteen isännöintitoimintamme, jonka ansiosta ymmärrämme tavanomaista välittäjää laajemmin kiinteistöjen tekniikkaa ja taloutta.

Kiinteistönvälityksen palvelumme kattavat niin kotien, toimitilojen kuin sijoitusasuntojen välityksen. Hoidamme puolestasi asunnon markkinoinnin ja esittelyn sekä asunnon myyntiin liittyvät asiakirjat. Käytämme kohteiden markkinoinnissa ammattilaisvalokuvaajan ottamia laadukkaita kuvia, stailauspalveluita, sekä omien verkkosivujemme lisäksi myös useita eri asuntosivustoja.

Jos haluat varmistaa parhaan mahdollisen myyntihinnan kodillesi tai vaikka useamman asunnon kokonaisuudelle, ota yhteyttä asiantunteviin kiinteistönvälittäjiimme.

Vuokravälitys Oulussa

Vuokravälityspalvelu auttaa sinua vuokraamaan asuntosi turvallisesti ja vaivattomasti. Autamme sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä. Lisäksi saat meiltä vuoden takuun: sitoudumme etsimään uuden vuokralaisen täysin ilman palkkiota, mikä valittu vuokralainen irtisanoo sopimuksensa vuoden sisällä.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Meillä on vuosien kokemus vuokravälityksestä – myös Oulussa. Vuonna 2020 hoidimme 4000 asunnon vuokravälityksen Suomessa.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityspalvelussamme huolehditaan kaikesta asunnon vuokraukseen liittyvästä puolestasi – tai yhdessä kanssasi. Voimme hoitaa esimerkiksi vuokralaisen valinnan, vuokrasumman määrittelyn ja vuokrasuhteen solmimisen. Vuokravälityksellä varmistat, että saat asunnosta markkinahintaisen vuokratuoton ja asuntosi vuokraus sujuu vaivattomasti.

Tuottoisaa asuntosijoittamista ammattilaisen avulla

Asuntosijoittamisessa yksi tärkeimmistä asioista on hyvän vuokralaisen löytäminen. Asuntoa tai vuokranmaksuaan laiminlyövä vuokralainen tai tyhjillään oleva asunto muuttuu äkkiä ikäväksi kulueräksi.

Vuokravälittäjämme ovat asuntojen vuokraamisen konkareita, jotka auttavat sinua varmistamaan sijoituksesi tuottoisuuden. Sopiva vuokrasumma, fiksu vuokrasopimus, oikeanlainen vuokralainen sekä ennen kaikkea tarjoamamme vuoden takuu tekevät asuntosijoittamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja huoletonta.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.

Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelut

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja vuokramarkkinoista. Meidän avullamme asunnon vuokraaminen sujuu kuin tanssi.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.