Huolehdimme.

Taloyhtiöstä, asunnoista ja asukkaista.

Pyydä tarjous isännöinnistä Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti

Isännöintipalvelut

Kiinteistötahkola on suomalaisten asumisen asiantuntija

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan perustukijalka aivan yrityksen perustamisesta saakka. Kasvu yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöammattilaisen isännöintitoimistoksi kertoo osaamisestamme – ja asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin. Asunto-osakeyhtiölain määritelmän mukaan isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoitaa yhtiön päivittäistä hallintoa hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Isännöitsijän rooli ja tehtävät vaihtelevat siis asunto-osakeyhtiön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jokainen isännöintisopimus tehdään yksilöllisesti taloyhtiön tarpeiden mukaan. Hyvä isännöitsijä on pitkäjänteinen kumppani, jonka verkostot, koulutus ja kokemus varmistavat, että taloyhtiösi arki rullaa eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Isännöitsijän tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • Taloyhtiön hallituksen avustaminen
  • Taloyhtiön hallinnolliset tehtävät
  • Viestintä taloyhtiön asukkaille
  • Palveluiden kilpailutus ja hankinta
  • Sopimusasioissa avustaminen
  • Kiinteistönpidon strateginen suunnittelu

Isännöintipalvelut laadulla

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa laadukasta isännöintipalvelua asiakkaillemme. Tiedämme, että isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Huolellisella paneutumisella ja korkeatasoisella työllä varmistamme, että meille uskotut tehtävät asiakkaidemme kiinteistövarallisuuden hoitamiseksi tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Korkea laatutaso varmistetaan kouluttautumisella ja valvonnalla

Laatutason säilymisen varmistamme isännöintitoimistomme henkilökunnan oikealla peruskoulutuksella, säännöllisellä ammattikoulutuksella, kokemusten vaihdolla sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain. Tämä auktorisointi varmistaa isännöintipalvelun tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Isännöintipalvelua kaikenlaisille kiinteistölle ympäri Suomen

Asuntoyhtiöiden lisäksi isännöimme kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Isännöintipalvelun lisäksi hoidamme kohteita myös laajennetulla manageerauspalvelulla. Tarjoamme myös erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Asunto- ja kiinteistöyhtiöitä meillä on hoidossa Helsingistä Ivaloon, pääosin Helsingin ja pääkaupunkiseudun (mm. Espoo ja Vantaa), Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun, Kuusamon sekä Rovaniemen alueilla.

Lue lisää isännöinnistä:

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru