Huolehdimme.

Taloyhtiöstä, asunnoista ja asukkaista.

Pyydä meiltä tarjous isännöinnistä! Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti

Suomalaisten asumisen asiantuntija

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan perustukijalka aivan yrityksen perustamisesta saakka. Kasvu yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöammattilaisen yhteisöksi kertoo osaamisestamme – ja asiakkaidemme luottamuksesta.

Laadulla

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Tiedämme, että isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Huolellisella paneutumisella ja korkeatasoisella työllä varmistamme, että meille uskotut tehtävät asiakkaidemme kiinteistövarallisuuden hoitamiseksi tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Valvonnalla

Laatutason säilymisen varmistamme henkilökuntamme oikealla peruskoulutuksella, säännöllisellä ammattikoulutuksella, kokemusten vaihdolla sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain (http://www.isayhdistys.fi/). Tämä auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Tehokkaasti kaikenlaiset kiinteistöt Suomessa

Vastuullamme on kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Isännöinnin lisäksi hoidamme kohteita myös laajennetulla manageerauspalvelulla. Asunto- ja kiinteistöyhtiöitä meillä on hoidossa Helsingistä Ivaloon, pääosin pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Kuusamon ja Rovaniemen toiminta-alueillamme.

Poimintoja sivustolta