Huolehdimme.

Taloyhtiöstä, asunnoista ja asukkaista.

Pyydä meiltä tarjous isännöinnistä! Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti

Isännöinti

Kiinteistötahkola on suomalaisten asumisen asiantuntija

Isännöinti on ollut Kiinteistötahkolan toiminnan perustukijalka aivan yrityksen perustamisesta saakka. Kasvu yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöammattilaisen yhteisöksi kertoo osaamisestamme – ja asiakkaidemme luottamuksesta.

Isännöitsijän tehtävänä on varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin. Asunto-osakeyhtiölain määritelmän mukaan isännöitsijä huolehtii kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoitaa yhtiön päivittäistä hallintoa hallituksen ohjeiden mukaisesti. Isännöitsijän rooli ja tehtävät vaihtelevat siis asunto-osakeyhtiön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Isännöitsijän tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • Taloyhtiön hallituksen avustaminen
  • Taloyhtiön hallinnolliset tehtävät
  • Viestintä taloyhtiön asukkaille
  • Palveluiden kilpailutus ja hankinta
  • Sopimusasioissa avustaminen
  • Kiinteistönpidon strateginen suunnittelu

Isännöintiä laadulla

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Tiedämme, että isännöinti on paitsi pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, myös asiakkaan omaisuudenhoitoa. Huolellisella paneutumisella ja korkeatasoisella työllä varmistamme, että meille uskotut tehtävät asiakkaidemme kiinteistövarallisuuden hoitamiseksi tulevat suoritetuksi parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Korkea laatutaso varmistetaan kouluttautumisella ja valvonnalla

Laatutason säilymisen varmistamme henkilökuntamme oikealla peruskoulutuksella, säännöllisellä ammattikoulutuksella, kokemusten vaihdolla sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain. Tämä auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Isännöimme tehokkaasti kaikenlaiset kiinteistöt Suomessa

Asuntoyhtiöiden lisäksi vastuullamme on kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Isännöinnin lisäksi hoidamme kohteita myös laajennetulla manageerauspalvelulla. Tarjoamme myös erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Asunto- ja kiinteistöyhtiöitä meillä on hoidossa Helsingistä Ivaloon, pääosin pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Kuusamon ja Rovaniemen toiminta-alueillamme.

Pyydä tarjous isännöinnistä

Lue lisää isännöinnistä:

Poimintoja sivustolta