Vuokravälitys tarjoaa vuokranantajalle helppoutta, turvallisuutta ja parempaa tuottoa!

Vuokravälityksen asiakkaanamme sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa asunnon vuokraukseen. Hoidamme puolestasi asunnon markkinoinnin ja esittelyn, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimukset sekä asunnon vuokraamiseen liittyvät paperityöt.

Avullamme saat hyvän vuokralaisen tavoitellussa ajassa ja markkinahintaisen vuokratuoton ja voit itse ottaa rennosti. Annamme vuokranantajalle aina vuoden takuun vuokravälityspalkkiolle ja kannamme riskin vuokralaisen vaihtumisesta kesken vuoden. Kiinteistönvälittäjiemme kautta voit myös ostaa tai myydä sijoitusasuntoja ja koteja.

Hyvän vuokralaisen löytäminen järkevillä sopimusehdoilla on ensiarvoisen tärkeää, muttei suinkaan aina helppoa. Vuokralainen, joka ei pysty hoitamaan vuokranmaksuaan tai aiheuttaa tuhoa asunnossa, kääntää nopeasti vakaan tulonlähteen huolta aiheuttavaksi kulueräksi. Lisäksi asunnon seisominen tyhjillään vuokralaisten välissä tarkoittaa menetettyä rahaa. Toisaalta asunnon vuokrankin olisi hyvä olla markkinatasolla, eikä ainakaan merkittävästi sen alapuolella.

Kun haluat päästä vuokrauksessa helpolla, haluat madaltaa vuokralaisvalintaan liittyviä riskejä ja saada vuokraustoiminnasta parempaa tuottoa, anna meidän hoitaa asuntosi vuokraus!

Miksi maksaisin vuokrauksesta Kiinteistötahkolan vuokravälittäjälle?

Helppoa

Kun vuokravälittäjämme hoitaa sijoitusasunnon vuokrauksen puolestasi, sinä voit keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin, kuten perheeseen tai harrastuksiin. Teemme loistavat esitteet, vastaamme kiinnostuneille nopeasti, järjestämme esittelyt asunnossa, tarjoamme tiedot etäkatsojille ja raportoimme esittelyissä huomaamistamme puutteista.

Teemme sähköisesti allekirjoitettavan vuokrasopimuksen parhaan mahdollisen vuokralaisen kanssa sekä huolehdimme muuttoon liittyvistä järjestelyistä. Sinulle jää vain valinta vuokralaisesta, jollet halua antaa sitäkin meidän tehtäväksi!

Turvallista

Välittäjä tekee kymmeniä vuokrasopimuksia kuukaudessa ja useita satoja vuodessa. Tämä kokemus mahdollistaa riskivuokralaisten karsimisen ja auttaa löytämään vuokralaisen, joka huolehtii omaisuudestasi, hoitaa maksut, eikä häiriköi talon muita asukkaita. Joskus vuokralaisella tulee kuitenkin ongelmia ja olemme tällöinkin tukenasi.

Voit kysyä neuvoa koko vuokrasuhteen ajan ilman erillisiä kustannuksia, vaikka sopimus kestäisi 10 vuotta. Autamme ongelmiin ajautuneen vuokralaisen sopimuksen päättämisessä, jotta tilalle saadaan hankittua taas sovitut asiat hoitava vuokralainen. Tukenasi on tarvittaessa myös kumppaninamme toimiva asianajotoimisto.

Parempaa tuottoa

Hyvä vuokravälittäjä osaa huomioida markkinoiden vaihtelut, alueen hintatason sekä muiden seikkojen, kuten kunnon vaikutuksen asunnon arvoon. Välittäjä tietää, millaiset kuvat asunnostasi kannattaa ottaa ja osaa tehdä ilmoituksesta mahdollisimman houkuttelevan. Aktiivinen ja markkinahinnoista tietoinen välittäjä pitää lisäksi huolen siitä, että asuntosi on aina vuokrattuna oikealla vuokralla. Kun asunnon esite on hyvä, hinta kohdallaan ja asunnonetsijät tavoittavat välittäjän, ei asunto seiso turhaan tyhjänä.

Tyhjä asunto tuottaa tappiota ja liian halvalla vuokrattu asunto tuottaa liian vähän. Me huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että saat parhaan mahdollisen nettotuoton vuokrausstrategiasi ja arvosi huomioiden. Välityspalkkion voi vähentää verotuksessa täysimääräisesti, joten kulukin on yllättävän pieni.

Vuokravälityspalkkio

Vuokravälityspalkkiomme on yhden kuukauden vuokra + alv 24 %. Annamme välityspalkkiolle vuoden takuun! Mikäli vuokralainen vaihtuu alle vuodessa, perimme palkkion ainoastaan tilanteessa, jossa vuokralainen maksaa irtisanomiskorvauksen, palkkion suuruus on tällöin irtisanomiskorvauksen suuruinen.

Lue lisää vuokravälityksestä ja vinkkejä asunnon vuokraamiseen

Mitä vuokravälittäjä tekee?

Vuokravälittäjä vähentää asuntosijoittamisen riskejä

Vuokranantajan velvollisuudet

Asunnon vuokraaminen – vuokranantajan muistilista

Vuokralaisen valinta

Asiakaskokemuksia Kiinteistötahkolan vuokravälityksestä

14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja…
14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen…