Huolehdimme.

Asuntonne vuokrauksesta.

Haluatko vuokrata asuntosi? Jätä yhteydenottopyyntö
 
Välitys / Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia vuokravälityspalvelusta

Tältä sivulta löydät asiakaskokemuksia Kiinteistötahkolan Vuokravälityspalvelusta vuokranantajajille.

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolasta

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen siitä lähtien avaimet käteen -periaatteella.

- Vuokranantajalle tärkein asia on nopeus, koska tyhjät viikot tappavat vuokratuotot, Antti Paussu sanoo. Hän toimii pääkaupunkiseudulla liikkeenjohdon ja myynnin konsulttina Myyntijohdon Personal Trainer Oy:ssa, ja arvostaa asiakaspalvelussa myös helppoutta.

- Kiinteistötahkola hoitaa kaiken: etsivät vuokralaiset, tarkistavat taustat, tekevät suosituslistat…tietysti minä teen lopullisen päätöksen, mutta homma hoituu heidän kanssaan tyylikkäästi, Paussu jatkaa.

Nopeuden lisäksi luottamus on tärkeää

- Se, että he suosittelevat hyväksi katsomaansa vuokralaista, on hyvä asia, mutta yhtä tärkeää on se, että he sanovat suoraan, jos epäilevät jotakuta sopimattomaksi vuokralaiseksi, Paussu jatkaa.

Viestintä on myös oleellinen osa, etenkin, kun haetaan uusia vuokralaisia. Paussu kertoo, että tahkolalaisten kanssa asiat on hoidettu jämptisti, yhdellä puhelinsoitolla.

- Ei tarvitse jännittää eikä arvuutella, että hoituuko hommat. Yleensä toimeksiannot on hoidettu nopeammin, mitä on alun perin sovittu, Paussu nauraa.

Antti Paussu on suosinut sijoitusasunnoissaan uudiskohteita. Niissä sijoitukseen pääsee kiinni pienemmällä pääomalla ja oman pääoman tuottoa pystyy nostamaan merkittävästi.


Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolasta

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja asuntosijoitusyhtiön asuntoja mm. Oulussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja muissa kasvukeskuksissa.  

Kuinka yhteistyö Kiinteistötahkolan kanssa alkoi?

- Sain tietää Kiinteistötahkolan kautta asuntosijoituskohteesta noin viisi vuotta sitten. Päätin ostaa sijoitusasunnon kyseisestä taloyhtiöstä ja otin samalla heidän vuokranvälityspalvelun käyttööni, Pennanen kertoo.

Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja Arvokas Asunnot Oy:lle vuokralaisia ja manageroi asuntoja.

- Lisäksi se hoitaa isännöintiä useassa taloyhtiössä, joista omistamme sijoitusasuntoja, Pennanen jatkaa.

Eroaako Kiinteistötahkola muista alan toimijoista?

- Kiinteistötahkolassa ajatellaan asiakassuhdetta pitkäjänteisesti, ymmärretään mm. taloyhtiöiden toimintaa sekä sijoittajan ja vuokralaisten tarpeita. Asiakaspalvelun laatu on korkealla tasolla ja otetaan vastuuta tekemisistä, Riku Pennanen sanoo.

Entäpä mikä on vuokravälittämisessä tärkeintä?

- Tärkeintä on hyvän ja vastuullisen vuokralaisen löytäminen, vuokranantajan auttaminen vuokrasuhteen aikana ja vuokralaisen vaihtuessa. Vuokranantaja haluaa, että asiat hoituvat vaivattomasti ja että myös vuokralainen saa hyvän asumiskokemuksen, Pennanen luettelee.

- Kiinteistötahkola on onnistunut tehtävässään erittäin hyvin. Asiat sujuvat heidän kanssaan helposti. Olen myös löytänyt heidän avullaan hyviä asuntosijoituskohteita, Pennanen lisää lopuksi hymyillen.

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru