Huolettoman Vuokranantajan palvelut

Tarjoamme vuokranantajille huolettomia palveluita asuntojen ja toimitilojen vuokraamiseen, asuntosalkun hallinnointiin sekä sijoitusasuntojen ostamiseen ja myyntiin.

Vuokraamme ja myymme vuosittain yli 6000 asuntoa ja toimitilaa sekä hallinnoimme tuhansia kohteita ympäri Suomen.

Palvelemme pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Rovaniemen ja Kuusamon kaupungeissa sekä näiden ympäryskunnissa.

Visionamme on olla Suomen halutuin välittäjä. Se näkyy intohimossamme tehdä asiat hyvin ja tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa omistamiseen ja asumiseen!

Miksi käyttää välittäjää asunnon vuokraamiseen?

Kiinteistötahkolan vuokravälittäjän tarjoama helppous ja ajan vapauttaminen harrastuksiin, perheelle tai muihin sinulle tärkeisiin asioihin on helppoa ymmärtää. 

Mutta miten ihmeessä voimme tarjota parempaa tuottoa, kun välityspalkkio kasvattaa kuluja? 

Saat toki paremman tuoton, jos teet vuokraamiseen vaadittavan työn itse. Edellyttäen, että sinulla on riittävästi aikaa, osaamista ja uskallusta sanoa ei epämääräisille vuokralaisehdokkaille. Tällöinkin tarjoamme sinulle vapaa-aikaa ja voit nauttia tuotosta pienemmällä vaivalla.

Muista myös, että kaikki palkkiomme ovat vähennyskelpoisia verotuksessa, joten voit vähentää palveluiden hinnasta veroprosenttisi suuruisen summan.

Tuotto on monen tekijän summa

Välittäjä on kuitenkin usein etulyöntiasemassa myös tuoton näkökulmasta. Jos vuokralaisen irtisanoessa asunnon tai uudiskohteen valmistumisen lähestyessä sinulla on liikaa tekemistä, on viisainta antaa vuokraaminen heti välittäjän hoitoon.  Jos et ole perillä oikeasta vuokratasosta tai et ole hyvä myynnissä ja myyvän esitteen laatimisessa tai olet liian hyväsydäminen jättääksesi epäilyksiä herättävän vuokralaisehdokkaan ilman asuntoa, anna hyvällä mielellä välittäjän huolehtia vuokraamisesta ja paremmasta tuotosta!

Salkunhallinnointia useita asuntoja omistaville

Vähintään viisi asuntoa omistaville vuokranantajille tarjoamme Huoleton Vuokravälityspalveluun lisäpalveluna Huoleton Salkkupalvelua, johon kuuluu mm. asuntosalkun maksuliikenteen hoito ja raportoinnit sekä Huoleton Vuokranantajapalvelua, johon sisältyy mm. vuokralaisten asiakaspalvelu sekä kodinkoneiden ja pienten remonttien tilaukset. Jos päätät ottaa lisäpalveluita Huoleton Vuokravälityspalvelun kylkeen, voit valita palveluista toisen tai molemmat.

Mitä Huolettoman Vuokranantajan palvelupaketit sisältävät?

Huoleton Vuokravälityspalvelu on suosittu ja laajan palvelusisällön välityspalvelumme, jota voi täydentää Huoleton Vuokranantajapalvelulla ja Huoleton Salkkupalvelulla. Useita asuntoja omistaville vuokranantajille suunnattuihin lisäpalveluihin sisältyy aina Huoleton Vuokravälityspalvelun tehtävät.

Jos kaipaat palvelusisällöistä vielä tarkempaa tietoa, löydät lisää tietoa hinnaston alta.

Huolettoman Vuokranantajan palveluiden hinnasto

Huoleton Salkkupalvelun hintaan tulee lisäveloituksia muun muassa vuokralaisvaihdosten yhteydessä. Pyydä siis hinta-arvio oman salkkusi hoidosta!

Kaikki palkkiomme ovat vähennyskelpoisia verotuksessa, joten voit vähentää palveluiden hinnasta veroprosenttisi suuruisen summan.

Ota yhteyttä Suomen halutuimpiin vuokravälittäjiin!

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö ja sovitaan toimeksiannosta tai käydään tarkemmin läpi, kuinka voimme tarjota sinulle helppoutta, mielenrauhaa ja jopa parempaa tuottoa!

Tai soita:

Huolettoman Asuntosijoittajan sähköpostilista

Tarjoamme Asuntosijoittajat -sähköpostilistallemme oman sijoitusasuntostrategiamme mukaisen seulonnan läpikäyneitä kohteita. Asunnot sijaitsevat kasvavissa korkeakoulukaupungeissa hyvin hoidetuissa taloyhtiöissä tai uudiskohteissa ja tarjoavat hyvän vuokratuoton sekä mahdollisimman hyvän kassavirran. Usein kohteet eivät sijaitse kaupunkien keskustoissa, mutta välillä tarjoamme myös näitä pienemmän vuokratuoton kohteita, joissa on näkemyksemme mukaan arvonnousupotentiaalia. Asunnot ovat mahdollisia yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta 2000-luvulla rakennetuissa taloyhtiöissä, joissa remonttihuolia ei ole näköpiirissa pitkään aikaan.

Saat tarjolla olevista kohteista kattavan tietopaketin tunnuslukuineen, jotta voit itse arvioida, onko tämä sinulle sopiva kohde. Halutessasi voit käydä katsomassa asuntoa välittäjämme kanssa, jos kyseessä ei ole uudiskohde, mutta jokaisesta asunnosta on saatavissa hyvät kuvat ja muu materiaali, jotta voit tehdä ostopäätöksen asuntoa näkemättäkin. Voit aina olla ammattilaisiimme yhteydessä, kysyä lisätietoja ja käydä omaa tilannettasi läpi. Jos esimerkiksi omarahoitusosuutesi on niin pieni, että voit joutua asunnon negatiivisen kassavirran kanssa ongelmiin, emme suosittele sinulle keskustelun kohteena olevan asunnon ostamista.

Liity Asuntosijoittajat maililistalle!

Myynnissä olevien asuntojen lisäksi saat sähköpostilistan kautta Vuokratuotto- ja kassavirtalaskurimme, Asuntosijoittamisen oppaan sekä vinkkejä asuntosijoittamiseen.

Sähköposti(Pakollinen)

Miksi ostaa sijoitusasunto meiltä?

Sijoitusasunnoiksi sopivia asuntoja on paljon tarjolla asuntoportaaleissa, rakennusliikkeillä ja muilla sijoitusasuntoja myyvillä yrityksillä. Suuri tarjonta voi tehdä sopivan sijoitusasunnon valinnasta vaikeaa. Asuntoa ostaessa pitää tarkastella mm. tuottoa, kassavirtaa, rahoitusta, sijaintia, taloyhtiötä ja kohteen tulevaisuuden potentiaalia. Kaikilla asuntosijoittajilla ei aika tai osaaminen tähän riitä. Tämä aiheuttaa sen, että asunnon ostopäätöstä lykätään tai tehdään huono päätös.

Olitpa jo kokenut asuntosijoittaja, jolla aikaa ja osaamista sopivien kohteiden etsimiseen riittää tai sitten edellä kuvatussa tilanteessa, me tarjoamme sinulle Huolettoman Asuntosijoittajan sähköpostilistan, jonka kautta tarjoamme tuottavia sijoitusasuntoja sekä ilmaiseksi tietoa ja työkaluja paremmaksi asuntosijoittajaksi kehittymiseen.