Yhteystiedot

Käyntiosoite
Turvalaaksonkaari 2 B
01740 Vantaa

Vuokravälitys
040 158 0999
vuokra.helsinki(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Vuokra-asunnot

Toimitilat

Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälitys Vantaalla

Kiinteistötahkola on myös haluttu ja osaava kiinteistönvälittäjä! Välitämme niin koteja, liiketiloja kuin isompia asuntokokonaisuuksia ammattitaitoisesti, nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Harva tietää, että toimintamme on alunperin alkanut juuri kiinteistönvälityksestä.

Osaavana ja modernina kiinteistönvälittäjänä tiedämme, mitä kotien ostajat haluavat juuri nyt ja hyödynnämme tämän tiedon koteja myydessä. Ammattikuvaajien lisäksi käytössämme on virtuaalisesti kuviin tehtävät stailaukset, 3D-esittelyt ja sähköisen kaupanteon työkalut. Asuntoa hinnoitellessa käytössämme on aina tuorein data toteutuneista kauppahinnoista. Välittäjämme avulla saat parhaan hinnan kodistasi ilman turhaa stressiä!

Vuokravälitys Vantaalla

Kun haluat päästä vuokrauksessa helpolla, haluat madaltaa vuokralaisvalintaan liittyviä riskejä ja saada vuokraustoiminnasta parempaa tuottoa, anna meidän hoitaa asuntosi vuokraus!

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.