Vuokra-asuntovälitys

Käyntiosoite
Vapaaherrantie 2A
40100 Jyväskylä

Vuokravälitys
044 7250 623
vuokra.jyvaskyla(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9-15

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Asuntojen vuokraus

Vuokravälitys Jyväskylässä

Vuokravälityspalvelut tekevät asunnon vuokraamisesta helppoa ja turvallista. Ammattitaitoiset vuokravälittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon vuokraukseen liittyvissä asioissa, kuten vuokralaisen valinnassa, sopimusasioissa ja asunnon luovutuksessa. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: mikäli vuokralainen irtosanoo sopimuksensa vuoden sisällä, etsimme uuden vuokralaisen ilman palkkiota.

Vuonna 2020 hoidimme 4000 asunnon vuokrauksen Suomessa. Vuosien kokemuksemme ansiosta saat meiltä laadukkaat ja luotettavat vuokravälityspalvelut Jyväskylän seudulla.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälittäjä hoitaa yhdessä kanssasi tai kokonaan puolestasi vuokran määrän arvioinnin, vuokra-asunnon markkinoinnin ja esittelyn, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimukset ja vuokrasopimuksen solmimisen. Vuokravälitys tekee asunnon vuokraamisesta sinulle vaivatonta ja sen avulla varmistat myös, että saat asunnostasi markkinahintaisen vuokratuoton.

Vuokravälittäjä varmistaa helpon ja turvallisen asunnon vuokraamisen

Asuntosijoittamisessa tärkeää on löytää luotettava ja mahdollisimman pitkäaikainen vuokralainen. Pitkään tyhjillään oleva asunto tai esimerkiksi vuokralaisen maksuongelmat muuttuvat nopeasti kalliiksi kulueräksi.

Vuokravälittäjän avulla varmistat, että saat sijoituksellesi hyvän tuoton ja löydät sopivan vuokralaisen. Vuoden takuumme ansiosta myös tyhjän asunnon riski pienenee.

Vuokravälityspalvelumme

Asumisen ammattilaisena olemme kerryttäneet vuosikymmenten kokemuksen taloyhtiöistä ja asuntojen vuokraamisesta.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).