Huolehdimme.

Hyvän asunnon löytymisestä.

Hae vuokra-asuntoa! Vuokra-asuntohakemus
 
Välitys / Vuokralaiselle

Vuokralaiselle

Kiinteistötahkola vuokraa asuntoja ympäri Suomen, kohteet ovat löydettävissä sivultamme Välitettävät kohteet  -kohdasta. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään sopivan asunnon, haluamallasi hakuehdoilla.

Vuokra-asunnon hakuprosessi

  1. Selaa vapaana olevia kohteitamme täältä.
  2. Kun olet löytänyt mieluisan asunnon, jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille!
  3. Jos et löydä sopivaa asuntoa vapaista kohteista, ole silti yhteydessä jättämällä yleinen asuntohakemus, soita tai lähetä mailia.
  4. Otettuasi yhteyttä meihin, järjestämme näytön sinua kiinnostavaan asuntoon.
  5. Jos asunto on mieluisa, voit täyttää sitoumuslomakkeen näytön yhteydessä tai sopia välittäjän kanssa muusta toimitustavasta.
  6. Jätettyäsi sitoumuksen olemme yhteydessä asunnon omistajaan ja esittelemme sinut hänelle. Jos vuokranantaja on halukas vuokraamaan asunnon sinulle, teemme vuokrasopimuksen ja käymme kanssasi läpi muuttoon ja asumiseen liittyvät käytännön asiat.
  7. Vuokrasuhteen aikana voit olla yhteydessä suoraan vuokranantajaan, mikäli tästä ei ole toisin sovittu ja tarvittaessa välittäjäsi auttaa sinua mielellään.

 

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru