Kolmioita Espoosta

Espoo, Kurttila

2024

2 asuntoa

Kohteen tiedot

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Siimes
OsoiteLusikkatie 24, 02780 Espoo
Valmistumisvuosi2024
Vuokratuotot5 %
Myyntihinnat62 672 €
Velattomat hinnat255 000 €
Kassavirrat278 €/kk ennen veroja lyhennysvapaan ajan.
TonttiEspoon kaupungin vuokratontti, vuokrantarkistusperuste elinkustannusindeksi, sopimuksen kesto 60v
Yhtiölainan ehdotRakennuslainan viitekorko 12kk Euribor + 0,9 %. Lyhennysvapaa 31.5.2026 saakka. Korotettua rahoitusvastiketta aletaan keräämään arviolta 12/25. 1% viitekoron lasku laskee korkokuluja 160€/kk

HYVÄN VUOKRATUOTON SEKÄ ARVONNOUSUPOTENTIAALIN OMAAVIA KOLMIOITA LOISTOSIJAINNILTA.

Tätä mahdollisuutta ei kannata missata. Tarjoamme mahdollisuuden hankkia sijoituskäytössä loistavasti toimivia uudiskolmioita huippusijainnilta Espoosta. Asuntoja on myytävänä tähän hintaan ainoastaan kaksi, joten tämän kohteen osalta kannattaa todellakin toimia nopeasti.

Asunto Oy Espoon Siimes valmistui helmikuun lopussa Espoooseen Kurttilan pientalovaltaiselle alueelle. Kurttila on ehdottomasti yksi Espoon halutuimmista asuinalueista ja se vetää puoleensa etenkin perheitä rauhallisuutensa vuoksi. Kurttilan sijainti meren lähellä ja luonnonläheisyys viehättävät ihmisiä. Ympäristöstä löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulu, päiväkoti ja ruokakaupat. Läheiseltä bussipysäkiltä on suorat yhteydet Kauklahdelle ja kauppakeskus Iso Omenaan. Toimivan bussiliikenteen lisäksi Kivenlahden metroasema on saavutettavissa 15 minuutin pyöräilyllä ja omalla autolla pääsee liittymään nopeasti sekä Kehä III:lle että Länsiväylälle. Lähiluontoa arvostavia ilahduttavat Espoonlahden luonnonsuojelualue ja Kallvikin uimaranta.

Kolmioiden pohjaratkaisu on toimiva. Alakerran yhtenäisessä tilassa on keittiö sekä olohuone, josta käynti takapihalle. Yläkerrasta löytyy kahden makuuhuoneen lisäksi avoin tila, joka soveltuu esimerkiksi etätyötilaksi. Molemmista kerroksista löytyy kylpyhuoneet ja oma sauna alakerrasta. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä toimii ekologinen ja edullinen maalämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen ja varustettu lämmöntalteenotolla.

Olemme vuokranneet samasta kohteesta vastaavia kolmioita hintaan 1420 €/kk ja vuokrattavuus on ollut erittäin hyvä. Tällä vuokratasolla vuokratuotto on 5 %, joka on myös arvonnousupotentiaalin omaavalle kohteelle todella hyvä.

Taloyhtiö sijaitsee Espoon kaupungin vuokratontilla pitkällä, 60v vuokrasopimuksella. Asuntojen mukana on mahdollista ja vuokrauksen kannalta suositeltavaa ostaa autokatospaikka 7 500€ velattomaan hintaan. Autokatospaikoille on mahdollista asentaa lämmitys-latausasema (3,5 kW). Latauksen ja sähkönkulutuksen hallintaan eParking-sovellus.

Miksi ostaa huoneisto tästä kohteesta?

  • Myyntihinnat 62 672 €
  • Velattomat hinnat 255 000€
  • Vuokratuotto 5 % (laskettu 1420 €/kk vuokralla)
  • Erinomainen vuokrattavuus
  • Arvostettu ja haluttu asuinalue
  • Kohde on vasta valmistunut, joten remonttihuolia ei ole
  • Lämmitysmuotona ekologinen maalämpö
Asunto
Tyyppi
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
Varaa
E34
3h+kt+s
71
62 672 €
255 000 €
Vapaa

Katso tiedot

Asunto E34

TilaE34
Tyyppi3h+kt+s
Kerros1
Neliöt71
Myyntihinta62 672 €
Yhtiölaina192 328 €
Velaton hinta255 000 €
Tuottoprosentti5 %
Kassavirta278 €/kk ennen veroja. 1% viitekoron lasku parantaa kassavirtaa 160€/kk
AutopaikkaAsunnon mukana on mahdollista ostaa autokatospaikka 7 500€ velattomaan hintaan
E35
3h+kt+s
71
62 672 €
255 000 €
Vapaa

Katso tiedot

Asunto E35

TilaE35
Tyyppi3h+kt+s
Kerros1
Neliöt71
Myyntihinta62 672 €
Yhtiölaina192 328 €
Velaton hinta255 000 €
Tuottoprosentti5 %
Kassavirta278 €/kk ennen veroja. 1% viitekoron lasku parantaa kassavirtaa 160€/kk
AutopaikkaAsunnon mukana on mahdollista ostaa autokatospaikka 7 500€ velattomaan hintaan

Varaa rohkeasti, varaus ei vielä sido kaupantekoon

Varaa haluamasi asunto sivun alareunaan myyntiajan alkamisen jälkeen ilmestyvällä varauslomakkeella tai lähetä varauksesi sähköpostitse ennen varausajan alkamista. Etukäteen tulleet varaukset huomioidaan vastaanotetuksi varausajan alkaessa. Olemme varauksen jälkeen sinuun yhteydessä ja vahvistamme varauksen. Jos sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä jo ennen varausajan alkamista.

Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistuksen ja olennaiset vuokrasopimustiedot varauksen jälkeen. Voit sen jälkeen tutustua kohteen tietoihin rauhassa.

Jos haet pankista lainaa asunnon ostamiseen, voimme neuvoa lainan hakemisessa ja toimitamme pankin tarvitsemat asiakirjat.

Voit käydä katsomassa asunnon ennen kaupantekoa

Huoneistojen kuvat on otettu saman kohteen vastaavista asunnoista. Jos haluat käydä katsomassa huoneistoja paikan päällä, se on mahdollista!

Kaupanteko onnistuu etänä

Kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti etänä verkkopankkitunnusten avulla ja kauppahinnan maksu onnistuu myös etänä. Käytämme Visma Sign -palvelua allekirjoittamiseen ja joissakin tapauksissa kaupat tehdään pankkien sähköisessä DIAS-palvelu

Kartalla

Kysy lisätietoja kohteesta, varaamisesta tai kaupanteosta

Arttu Metsälä

Myyntipäällikkö LKV, LVV

044 713 0079

Varaa asuntoja

Kohteen tiedot

Kolmioita Espoosta