Huolehdimme.

Taloyhtiöstä, asunnoista ja asukkaista.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys

Kiinteistötahkola-konserni

Konsernimme tavoitteena on taloudellisesti kannattava palvelukokonaisuus pitkällä tähtäimellä - kaiken kokoisille asiakkaillemme.

Ongelmanratkaisukykymme on huippuluokkaa: käytettävissämme ovat mahtavat vertailutiedot, ja saatavillamme suurien ostojen kilpailutuksien tuomat edut sekä alennukset, jotka ovat automaattisesti käytössänne. Yrityksemme toimintatavat ovat pitkällä aikavälillä hyväksi koetut, ja niitä yhteistyökumppanimme esimerkiksi rakennusalalla osaavat arvostavat suuresti. Olemme vakaa, yksityinen toimija ja riippumaton palveluntuottaja.

Timo Tahkola perusti yrityksen vuonna 1977. Vuonna 2001 aloitettiin sukupolvenvaihdos, ja se saatiin päätökseen huhtikuussa 2005. Tällöin Timo Tahkola siirtyi hallitustyöskentelijäksi ja luovutti yrityksen omistuksen ja johtamisen jälkipolven hoidettavaksi.

Tänä päivänä toimimme yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä. Yrityksessämme työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista, ja asiakkaina meillä on noin 3000 taloyhtiötä. Resurssimme mahdollistavat myös suurempien kiinteistökokonaisuuksien vastaanoton ja laadukkaan hoitamisen.

Alkuaikojen kahdesta peruspalvelustamme – isännöinnistä ja kiinteistövälityksestä – olemme laajentaneet palvelutarjontaamme kiinteistökirjanpitoon, kiinteistömanageeraukseen sekä vuokra-asuntovälitykseen.

Lisätietoja toimipisteistämme

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru