Huolehdimme.

Myös laajoista kokonaisuuksista.

Pyydä tarjous isännöinnistä Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Manageeraus

Kiinteistömanageeraus

Huolettomia ja kokonaisedullisia ratkaisuja myös laajempiin kohteisiin!

Kiinteistömanageeraus tarkoittaa kokonaisvaltaista kiinteistön hallintaa, huoltoa ja isännöintiä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiinteistön manageeraus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, raportoinnista, normaalista ja teknisestä isännöinnistä, vuokraus- ja myyntipalveluista, erilaisten sopimusten tekemisestä sekä energiamanageerauksesta. Lisäksi manageeraukseen voidaan sisällyttää erilaisten käyttäjäpalveluiden hankinta.

Energiamanageerauksella tarkoitetaan kiinteistön tai rakennusosien energian kulutuksen seurantaa, ohjausta, kehittämistä sekä eri toimittajien kilpailuttamista.

Manageerauksessa voidaan hyödyntää valmiiksi neuvoteltuja alennuksia erilaisiin hankintoihin, kuten LVI- ja rakennusurakoitsijoiden ale-hintaa, rautakauppojen sopimushintoja sekä edullista sähköä. Lisäksi voidaan sopia erilaisista kilpailuttamisista. Palveluksessamme on useita rakennusalan ammattilaisia, joten rakennuttamistyötkin hoituvat - tarvittaessa yhteistyössä ulkopuolisten rakennuttajien kanssa.

Olennaista manageerauksessa on, että palvelu on kannattavaa molemmille osapuolille. Lisäksi voimme sopia erillistehtävistä tai kokonaisuuksista yksikkö- tai tuntiveloituksella.

Kilpailutus ja suunnittelu takaavat kustannustehokkuuden

Olennaisena osana manageeraukseen kuuluu ostopalveluiden hankinta. Tämä tarkoittaa erilaisten palvelun tuottajien kilpailuttamista, toimintaohjeiden laatimista sekä työn valvontaa.

Esimerkkejä ostopalveluista kiinteistöille ovat kiinteistöhuolto, siivous, vartiointi, erillislaitehuollot (hissi-, springler-, kylmälaite- jne. huollot) sekä lämmitys-, jäähdytys- ja muiden talotekniikkalaitteiden sekä rakenteiden kuntoarvioiden, kuntotutkimusten tai toiminnan tarkastusten tilaamiset. Yksi yleisimmistä ostopalveluista on erilaisten suunnittelujen teettäminen ammattilaisilla. Tavoiteltavin toimintamuoto on ns. avaimet käteen-palvelu, joka sisältää mm. edellä mainitut työt kokonaisuudessaan.

Kiinteistöjohtaminen voi olla toimitilajohtamista, strategista toimitilajohtamista, kiinteistökohteen johtamista tai sijoittajille joko kiinteistösijoituskohteen johtamista tai kokonaisen kiinteistösijoitussalkun johtamista.

Kiinteistöjohtamisen palvelukokonaisuus voi sisältää esimerkiksi kiinteistöyhtiöiden (tytäryhtiöiden) isännöintiä, osakkeenomistajan tilojen vuokraustoimintaa, omistajan käyttöomaisuuden taloushallintoa, rakennuttamistoimintaa, kiinteistöjen toiminnallista tai teknistä kehittämistä tai kiinteistöarviointia.

Kysy lisätietoja kiinteistömanageerauksesta

Tuomo Tahkola p. 0207 480 280 / 040 548 3025

Lue lisää:

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru