Pyydä meiltä tarjous isännöinnistä! Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Tampere

Isännöinti Tampere

Luotettavaa isännöintiä suomalaisen asumisen asiantuntijalta

Kiinteistötahkola on toteuttanut isännöintiä yrityksen ensimmäisestä päivästä saakka, kasvaen yhden miehen kotitoimistosta yli 160 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi. Tämä kasvu ei olisi ollut mahdollista ilman jatkuvaa osaamisen kehittämistä – ja asiakkaidemme luottamusta.

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä isännöintipalvelua Tampereella. Isännöitsijämme varmistavat, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin. Asunto-osakeyhtiölain mukaisesti huolehdimme kiinteistön ja rakennusten pidosta sekä hoidamme yhtiön päivittäistä hallintoa yhtiön hallituksen ohjeiden mukaisesti. Lopulliset isännöitsijän tehtävät määräytyvät kuitenkin aina asunto-osakeyhtiön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Isännöitsijä voi esimerkiksi:

  • Avustaa taloyhtiön hallitusta
  • Hoitaa taloyhtiön hallinnollisia tehtäviä
  • Viestiä taloyhtiön asukkaille
  • Kilpailuttaa ja hankkia palveluita
  • Neuvoa sopimusasioissa
  • Toteuttaa kiinteistönpidon strategista suunnittelua

Isännöintiä korkealla laadulla

Tavoitteemme on tuottaa ensiluokkaisen laadukasta palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on sekä pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa että asiakkaidemme omaisuudenhoitoa. Huolellisella ja yksilöllisellä paneutumisella sekä korkeatasoisella toiminnalla varmistamme, että asiakkaidemme meille osoitetut tehtävät hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla – ajallaan, pitkäjänteisesti ja edullisesti.

Korkea laatutaso varmistetaan jatkuvalla kehityksellä

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme korkean laatutason säilyttämiseksi. Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen ja säännöllistä ammattikoulutusta. Lisäksi toteutamme säännöllistä kokemusten vaihtoa ja asiakastyytyväisyystutkimuksia.

ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan myös ulkopuolelta vuosittain. Tämä varmistaa tasaisen laadun ja vaatii meiltä jatkuvan koulutuksen ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksien tarjoamista henkilökunnallemme. Lisäksi kolmella ammattilaisellamme on henkilökohtainen ISA-auktorisointi.

Isännöintiä kaikenlaisille kiinteistöille

Asuntoyhtiöiden lisäksi vastuullamme on kymmeniä kauppa- ja liikekeskuksia. Isännöinnin lisäksi hoidamme kohteita myös kokonaisvaltaisilla manageerauspalvelulla. Tarjoamme myös erillistä, kustannustehokasta konseptia pienten taloyhtiöiden isännöintiin.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä ympäri Suomen, vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pyydä tarjous

Poimintoja sivustolta