Pyydä tarjous isännöinnistä Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Helsinki

Isännöinti Helsinki

Laadukasta ja luotettavaa isännöintiä Helsingin seudulla

Helsinki on nopeasti ja jatkuvasti niin rakennuskannaltaan kuin asukasmäärältään kasvava kaupunki. Uudinkohteiden lisäksi seudulla on myös useita vanhoja arvokkaita kiinteistöjä, joita tulee hoitaa huolellisesti ja historiaa kunnioittaen. Usean osakkaan kerrostaloyhtiöt vaativat isännöitsijältä osaamista, kokemusta ja yhteistyökykyä.

Kiinteistötahkola on toteuttanut isännöintiä aina yrityksen perustamispäivästä saakka. Vuosien varrella yritys on kasvanut yhden miehen kotitoimistosta yli 160 ammattilaisen yhteisöksi – jatkuvan osaamisen kehittämisen sekä asiakkaidemme luottamuksen ansiosta.

Toteutamme edelleen laadukkaat ja yksilölliset asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintipalvelut Helsingissä. Meillä on runsaasti kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden hoidosta pääkaupunkiseudun vilkkaassa sykkeessä. Isännöintipalvelumme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaidemme kanssa niin asukkaiden kuin kiinteistön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Isännöitsijä voi esimerkiksi:

  • avustaa taloyhtiön hallitusta
  • hoitaa yhtiön hallinnollisia tehtäviä
  • viestiä taloyhtiön asukkaille
  • kilpailuttaa ja hankkia palveluita
  • toteuttaa kiinteistönpidon strategista suunnittelua.

Pähkinänkuoressa tehtävämme on kuitenkin varmistaa, että kiinteistö ja sen asukkaat voivat hyvin, kiinteistö säilyttää arvonsa ja päivittäiset hallinnolliset toimet toteutetaan hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Korkealaatuista isännöintiä pitkäjänteisellä ja ahkeralla työllä

Toimintamme perusajatuksena on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Isännöinti on pitkäjänteistä kiinteistönhoitoa, mikä tarkoittaa myös asiakkaidemme omaisuuden hoitoa. Tavoitteemme on toteuttaa meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla: huolellisesti paneutuen, ajallaan, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Korkean laatutasomme takaavat jatkuva kehitys ja valvonta

Korkean laatutason säilyttämiseksi panostamme jatkuvaan kehitykseen ja toiminnan seurantaan. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Toteutamme myös asiakastyytyväisyystutkimuksia laadun tason varmistamiseksi.

Henkilökuntamme saa aina kattavan peruskoulutuksen, jota täydennetään säännöllisellä ammattikoulutuksella ja kokemusten vaihdolla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä osaamistamme että toimintaamme.

Isännöintiä sekä asunto-osakeyhtiöille että kauppa- ja liikekeskuksille

Asuntoyhtiöiden lisäksi meillä on kokemusta useiden kauppa- ja liikekeskusten isännöinnistä. Tarjoamme isännöintiä niin suuremmille kuin pienemmille taloyhtiöille: pienille taloyhtiöille olemme suunnitelleen erillisen konseptin, joka vastaa heidän tarpeitaan. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi toteutamme kokonaisvaltaiset kiinteistöjen manageerauspalvelut.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä Helsingin seudulla vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pyydä tarjous

Helsingin toimipiste

Käyntiosoite
Itälahdenkatu 15-17, 2krs
00210 Helsinki

Katso kaikki yhteystiedot

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru