14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja asuntosijoitusyhtiön asuntoja mm. Oulussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja muissa kasvukeskuksissa.  

Kuinka yhteistyö Kiinteistötahkolan kanssa alkoi?

– Sain tietää Kiinteistötahkolan kautta asuntosijoituskohteesta noin viisi vuotta sitten. Päätin ostaa sijoitusasunnon kyseisestä taloyhtiöstä ja otin samalla heidän vuokranvälityspalvelun käyttööni, Pennanen kertoo.

Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja Arvokas Asunnot Oy:lle vuokralaisia ja manageroi asuntoja.

– Lisäksi se hoitaa isännöintiä useassa taloyhtiössä, joista omistamme sijoitusasuntoja, Pennanen jatkaa.

Eroaako Kiinteistötahkola muista alan toimijoista?

– Kiinteistötahkolassa ajatellaan asiakassuhdetta pitkäjänteisesti, ymmärretään mm. taloyhtiöiden toimintaa sekä sijoittajan ja vuokralaisten tarpeita. Asiakaspalvelun laatu on korkealla tasolla ja otetaan vastuuta tekemisistä, Riku Pennanen sanoo.

Entäpä mikä on vuokravälittämisessä tärkeintä?

– Tärkeintä on hyvän ja vastuullisen vuokralaisen löytäminen, vuokranantajan auttaminen vuokrasuhteen aikana ja vuokralaisen vaihtuessa. Vuokranantaja haluaa, että asiat hoituvat vaivattomasti ja että myös vuokralainen saa hyvän asumiskokemuksen, Pennanen luettelee.

– Kiinteistötahkola on onnistunut tehtävässään erittäin hyvin. Asiat sujuvat heidän kanssaan helposti. Olen myös löytänyt heidän avullaan hyviä asuntosijoituskohteita, Pennanen lisää lopuksi hymyillen.

Lisää asiakastarinoita

14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja…
14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen…