14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen siitä lähtien avaimet käteen -periaatteella.

Vuokranantajalle tärkein asia on nopeus, koska tyhjät viikot tappavat vuokratuotot, Antti Paussu sanoo. Hän toimii pääkaupunkiseudulla liikkeenjohdon ja myynnin konsulttina, ja osaa arvostaa asiakaspalvelussa myös helppoutta.

Kiinteistötahkola hoitaa kaiken: etsivät vuokralaiset, tarkistavat taustat, tekevät suosituslistat…tietysti minä teen lopullisen päätöksen, mutta homma hoituu heidän kanssaan tyylikkäästi, Paussu jatkaa.

Nopeuden lisäksi luottamus on tärkeää

– Se, että he suosittelevat hyväksi katsomaansa vuokralaista, on hyvä asia, mutta yhtä tärkeää on se, että he sanovat suoraan, jos epäilevät jotakuta sopimattomaksi vuokralaiseksi, Paussu jatkaa.

Viestintä on myös oleellinen osa, etenkin, kun haetaan uusia vuokralaisia. Paussu kertoo, että tahkolalaisten kanssa asiat on hoidettu jämptisti, yhdellä puhelinsoitolla.

– Ei tarvitse jännittää eikä arvuutella, että hoituuko hommat. Yleensä toimeksiannot on hoidettu nopeammin, mitä on alun perin sovittu, Paussu nauraa.

Antti Paussu on suosinut sijoitusasunnoissaan uudiskohteita. Niissä sijoitukseen pääsee kiinni pienemmällä pääomalla ja oman pääoman tuottoa pystyy nostamaan merkittävästi.

Lisää asiakastarinoita

14.12.2022

Riku Pennasen asiakaskokemus Kiinteistötahkolan välityspalvelusta

Riku Pennanen toimii pääkaupunkiseudulla asuntosijoittajana sekä Arvokas Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Kiinteistötahkola välittää Pennasen ja…
14.12.2022

Antti Paussun asiakaskokemus Kiinteistötahkolan vuokravälityspalvelusta

Antti Paussulle suositeltiin Kiinteistötahkolan vuokranvälitystä noin neljä vuotta sitten. Kiinteistötahkola on hoitanut Antin sijoitusyksiöiden vuokraamisen…