27.1.2023

Yrityskauppa Tampereella

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:n omistuspohja muuttuu

Kiinteistöneuvos Ilkka Saarinen perheineen on myynyt omistuksensa Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:stä 26.1.2023 solmitulla sopimuksella Kiinteistötahkola-konsernille. Yhtiö jatkaa toimintaansa entiseen tapaan omana yksikkönään toimipisteissään Hervannassa ja Tampereen keskustassa. Myyjät jäävät yhtiön palvelukseen ja lähtevät myös osakkaiksi Kiinteistötahkolaan.

Iisoyn asiakkuuksiin tehdyllä omistusjärjestelyllä ei ole vaikutuksia. Isännöintisopimukset jatkuvat nykyisin ehdoin, eikä yhteyshenkilöihin tule kaupan johdosta muutoksia. Henkilöstö jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

– Lähes neljänkymmenen vuoden työurani aikajanalla yrityskauppa on minulle luonnollinen ja pitkään suunniteltukin asia, joskin tunnepuolella tietysti erittäin iso juttu. Arki jatkuu kuitenkin ennallaan ja perheemme tekee jatkossakin työtä asiakkaidemme parhaaksi, nyt uuden omistajan palveluksessa, Ilkka Saarinen toteaa.

Iisoy on ollut perheyritys ja sellaisena se myös pysyy.

– Myös Kiinteistötahkola on pitkään toiminut perheyritys. Jatkossakin sekä asiakkaiden että henkilökunnan tyytyväisyys ovat meille tärkeitä arvoja.

Toimistoja kymmenellä paikkakunnalla

Kiinteistötahkola-konsernilla on toimipiste kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja se tarjoaa isännöintiä, kiinteistömanageerausta sekä vuokra- ja kiinteistövälitystä. Yhtiön liikevaihto on noin 31 miljoonaa euroa ja se työllistää reilut 400 kiinteistöalan ammattilaista. Tampereella Kiinteistötahkolalla on toimisto, jonka palveluksessa on 32 henkeä.

– Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:ssä meitä kiinnosti erityisesti yhtiön teknisen isännöinnin osaaminen. Se on varsin korkeatasoista ja tuo hyvän lisän koko meidän konsernillemme. Me taas pystymme tarjoamaan valtakunnallisia lisäresursseja esimerkiksi Iisoyn kirjanpitopalveluihin, sanoo yhtiön pääomistaja Seppo Tahkola.

Lisätietoja

Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy:n toimitusjohtaja Samuli Sandberg

0207 488 310