2.4.2024

Kuusamolaisen Marun isännöintiliiketoiminta siirtyy Kiinteistötahkola-konsernille

Kuusamolaisen Isännöinti ja Kiinteistöhuolto MARU:n isännöintiliiketoiminta siirtyy 1.4.2024 alkaen Kiinteistötahkola-konsernille. Myyjänä toimiva Markku Ruonio jää kaupan myötä eläkkeelle.

MARU on vuonna 2014 perustettu yritys, jossa Ruonio on toiminut yksinyrittäjänä.

– Nyt tuli sopiva hetki henkilökohtaiselle elämänmuutokselle. Ensimmäiseksi täytyy keksiä jotain muuta tekemistä, ettei jää vain kotiin peukaloita pyörittämään. Ainakin pilkillä istumiseen jää enemmän aikaa.

Ruonio on saanut yrityksestään ostotarjouksia aiemminkin. Myös sukupolvenvaihdos oli harkinnassa yhtenä vaihtoehtona, mutta sopivaa jatkajaa ei löytynyt. Lopulta asiat loksahtivat kohdalleen.

– Tunnen hyvin Kiinteistötahkolan paikalliset vastuuhenkilöt, joten tiedän, mitä jatkon osalta on odotettavissa. Heillä on valmis toimintamalli, jota yhtiö on kehittänyt vuosia. Siihen kuuluu muun muassa oma Premis-asiakasportaali, jonka myös MARU:n nykyiset asiakkaat saavat halutessaan käyttöönsä, Ruonio toteaa.

Yhteydenotoista huolimatta Markku Ruonio on halunnut pitää yhtiönsä asiakaskannan sopivan pienenä yhden ihmisen hoidettavaksi. Kasvupotentiaalia kuitenkin on. Isommat hartiat ja nykyaikaiset digitaaliset palvelut antavat mahdollisuuden uusien asiakkuuksien vastaanottamiseen.

– Uusia palveluja haluaville yhtiöille Premis-järjestelmä on erinomainen palvelu, ja tarjoaa suoran väylän oman yhtiön asioiden seurantaan ja hoitoon digitaalisesti.

Asiakkaita lähestytään lähiaikoina

Toimitusjohtaja Antti Perkkiö Kiinteistötahkolan Kuusamon yksiköstä toivottaa uudet asiakastaloyhtiöt tervetulleiksi.

– Olemme lähiaikoina yhteydessä MARU:n asiakasyhtiöiden hallituksiin. Isännöitsijä Oiva Keränen ottaa meillä koppia tästä asiasta, ja käy asiakkaiden kanssa keskustelut jatkosta. Yhtiöille on halutessa tarjolla entistä parempia palveluita. Kaikilla päätelaitteilla toimiva ja tietoturvallinen Premis-asiakasportaali on yksi merkittävimmistä.

Keskustelut asiakasyhtiöiden kanssa käynnistetään mahdollisimman pian. Sopimusten päivitysten yhteydessä käydään läpi mahdolliset toiveet tulevasta palvelutasosta. Asiakastaloyhtiöillä on jatkossa mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi aiempaa kattavampia teknisiä asiantuntijapalveluita.

Kuusamossa Kiinteistötahkola on toiminut paikallisesti jo vuosia.

– Meillä on tällä hetkellä täällä viisi isännöitsijää, jotka tuntevat alueen erinomaisen hyvin, Perkkiö toteaa.

Lisätietoja

Kiinteistötahkola Kuusamo / toimitusjohtaja Antti Perkkiö, puh. 0207 480 264