8.1.2024

Kiinteistötahkola kasvaa Turussa: Timoexpertin liiketoiminta Kiinteistötahkolalle

Turkulaisen isännöintitoimisto Timoexpertin liiketoiminta on siirtynyt 1.1.2024 tehdyllä kaupalla Kiinteistötahkola-konsernille. Timoexpertin yrittäjä Timo Nurmi siirtyy uuden omistajan palvelukseen ja jatkaa asiakastaloyhtiöidensä isännöintiä entiseen tapaan.

Timoexpert on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka toimisto sijaitsee Turussa Hannunniitun asuinalueella. Yritys on hoitanut asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen isännöintiä.

– Toimiala on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Asiakkailta on tullut toiveita palvelujen sähköistämiseen, mutta pienen yrityksen on vaikea investoida digitaalisiin palveluihin ilman, että se vaikuttaisi merkittävästi isännöinnin hintaan, Timo Nurmi toteaa.
– Järkevin vaihtoehto on hakeutua osaksi konsernia, jossa digitaaliset palvelut ovat jo arkipäivää. Päädyin Kiinteistötahkolaan, joka on jo vuosia kehittänyt omaa asiakasportaalia, ja jolla on kaikki asiakkaiden toivomat palvelut valmiina.

Nurmi on toiminut isännöintialalla eri tavoin 1980-luvulta lähtien ja on nähnyt alan kehityksen. Tänä päivänä taloyhtiöiden hallitukset osaavat vaatia hallinnollisen isännöinnin lisäksi kattavampia teknisiä elinkaaren hallintapalveluita. Muutos motivoi konkaria päivittämään myös omaa osaamistaan.

– Tykkään isännöitsijän työstä. Se on koulutukseeni ja elämänasenteeseeni sopivaa, ja antaa lisäarvoa elämälle. Sen vuoksi haluan jatkaa alalla. Lomattomia kesiä on kuitenkin sen verran jo takana, että nyt oli sopiva tilaisuus hakeutua leveämpien hartioiden ja mittavampien resurssien pariin, Timo Nurmi sanoo.
– Myös asiakkaiden ratkaisulle antamalla hyväksynnällä oli iso merkitys päätöksessäni.

Asiakasportaali parantaa palvelua

Kiinteistötahkolan Turun aluejohtaja Mika Heikkilä toivottaa Timoexpertin asiakastaloyhtiöt tervetulleiksi.
– Vaikka taloyhtiöiden arjessa muutos ei ole iso henkilöisännöitsijän säilyessä samana, tapahtuu yhtiöille tarjolla olevissa palveluissa kuitenkin merkittävä parannus. Yhtiöt saavat käyttöönsä Premis-portaalin, jonka avulla niin hallitukset kuin yksittäiset osakkaatkin voivat hoitaa asioitaan helposti ja seurata omaisuutensa kehitystä.

Yhtiöiden tietojen siirto Premis-portaaliin vienee noin kuukauden, joten helmikuussa uuden palvelun on tarkoitus olla täysimääräisesti Timoexpertiltä siirtyvien asiakkaiden käytössä.
– Hallinnollisessa vastaanotossa on tietyt vaiheet, jotka vaativat muutaman viikon pohjatyön.

Asiakasportaalin lisäksi siirtyvät taloyhtiöt saavat halutessaan käyttöönsä myös aiempaa kattavammat tekniset palvelut.
– Meillä on oma tekninen yksikkö, joka pystyy tarjoamaan taloyhtiöille laajasti niiden tarvitsemat kiinteistön tekniset palvelut, Heikkilä sanoo.

Asiakasyhtiöiden kannalta muutos tuo myös lisää turvaa ja jatkuvuutta.
– Pienessä yrityksessä resurssien riittävyys yllättävissä tilanteissa on usein vaakalaudalla. Kiinteistötahkolalla on Turussa yli 20 isännöinnin ja kiinteistömanageerauksen asiantuntijaa, joten taloyhtiöiden asioista pystytään pitämään huolta kaikissa tilanteissa, Heikkilä vakuuttaa.

Lisätietoja

Kiinteistötahkola-konserni / Turun aluejohtaja Mika Heikkilä, puh. 0207 480 203