11.9.2024

Aurajoen Isännöinti Oy:n asiakkaat uuteen aikaan

Kiinteistönvälitystä Oulussa, Helsingissä, Tampereella

Aurajoen Isännöinti Oy:n asiakastaloyhtiöille avautui uusia mahdollisuuksia, kun yhtiön isännöintiliiketoiminta siirtyi Kiinteistötahkola-konserniin 1.9.2024 alkaen. Yrittäjä, isännöitsijä LKV, ITS Pertti Peiponen siirtyi Kiinteistötahkolan Turun toimistoon isännöitsijäksi, ja toimii jatkossakin nykyisten asiakasyhtiöidensä parissa.

Pertti Peiponen on toiminut isännöintialan yrittäjänä vuodesta 2011 muun muassa Tampereella ja Paimiossa ennen nykyisen toiminnan käynnistämistä Turussa vuonna 2016.

– Tämä on henkilökohtaisestikin aika iso asia, sillä en ole aiemmin ollut isännöintitoimistossa työntekijän roolissa. Ratkaisua puolsivat asiakkaiden kasvavat toiveet palveluiden sähköistymisestä ja toiminnan läpinäkyvyydestä. Isommat resurssit ja valmiit, nykyaikaiset ratkaisut mahdollistavat näihin toiveisiin vastaamisen. Se on osa tämän päivän isännöintiä, Pertti Peiponen sanoo.

Tehokkuutta asiakaspalveluun

Pertti Peiposen taustalla on ura it-alalla. Ohjelmistokehittämisen realiteetit ovat tuttuja.

– Kehitystyö vaatii paljon resursseja. Yksinyrittäjällä ei arjen kiireessä niitä välttämättä ole. Isommassa organisaatiossa on valmiiksi jo osaamista ja tukea, josta myös asiakkaat hyötyvät.

– Jatkossa yhteydenpito isännöinnin ja taloyhtiöiden välillä helpottuu, kun käytössä on Kiinteistötahkolan pitkään kehittämä Premis-ohjelmisto. Sen avulla hallitukset ja osakkaat voivat tutkia taloyhtiön asioita omilta laitteiltaan reaaliajassa. Yhtiön talouden ja muiden tärkeiden asioiden seuranta helpottuu, ja uskonpa palveluvasteenkin paranevan lisäresurssien myötä. Kaikki asiat eivät ole enää yhden henkilön takana, Peiponen toteaa.

Myös Kiinteistötahkolan teknisen isännöinnin henkilöstö on laajempi, ja sieltä löytyy erilaista osaamista. Taloyhtiöt voivat jatkossa hyödyntää heidän ammattitaitoaan.

Tuttu isännöitsijä jatkossakin

Aurajoen Isännöinti Oy:n asiakkaat siirtyvät Kiinteistötahkolan Turun toimiston asiakkaiksi. Aluejohtaja Mika Heikkilä toivottaa sekä asiakkaat että Pertti Peiposen lämpimästi tervetulleiksi.

– Osaavana isännöitsijänä Pertti on meille merkittävä vahvistus. Taloyhtiöille siirron vaikutukset arkeen ovat pieniä hänen jatkaessa siirtyvien yhtiöiden henkilöisännöitsijänä. Taloyhtiöiden perustietoja siirretään parhaillaan järjestelmään, ja käymme muutokseen liittyvät asiat hallitusten kanssa vielä erikseen läpi.

Yhtiöillä on tässä kohtaa myös hyvä hetki arvioida omaa tulevaisuuttaan ja siihen liittyviä palvelutarpeita. Lähiviikkoina hallitusjäsenille järjestetään molemminpuolinen tutustumis- ja keskustelutilaisuus. Myöhemmin luvassa on vielä webinaari, jossa esitellään Premis-järjestelmän mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia.

– Meillä on Turussa yli 20 isännöinnin ja kiinteistömanageerauksen asiantuntijaa. Yhdessä Pertin kanssa nyt mukaan tulevien taloyhtiöiden asioista pystytään pitämään huolta kaikissa tilanteissa, Mika Heikkilä vakuuttaa.

Lisätiedot: Kiinteistötahkola Turku, aluejohtaja Mika Heikkilä, puh. 0207 480 203